Чорна п’ятниця: 5 трендових речей, які треба встигнути купити з-за кордону

Чорна п’ятниця: 5 трендових речей, які треба встигнути купити з-за кордону | Мода | 1+1
Фото: Zara

Складаємо маршрут для онлайн-шопінгу.

Поділитися:

Ця п’ятниця – найочікуваніша для усіх любительок вдалого і заразом економного шопінгу. Цьогоріч 29 листопада відбудеться Black Friday – день старту сезонного розпродажу. Традиція прийшла до нас із США і протягом останніх років стала неймовірно популярною. Погодься, купити круті речі за шаленими знижками – наче виграти джекпот.

Перш, ніж поринути у шопінгову ейфорію, візьми на замітку декілька наших ідей. Пропонуємо не стояти у довжелезних чергах або ж битися із суперницею за річ, яка вам обом припала до душі. Адже існує онлайн-шопінг! До прикладу, за допомогою сервісу доставки товарів з інтернет-магазинів Європи і Китаю myMeest твоя шафа вмить наповниться трендовими речами улюблених мас-маркет брендів: Zara, Bershka, Massimo Dutti, Mango, Reserved тощо. Маєш нагоду обирати серед одягу, взуття та аксесуарів, які ще не представлені в Україні.

Щоб полегшити твій вибір і зробити шопінг якомога раціональнішим, ми підготували добірку із 5 модних речей, які варто встигнути купити у Чорну п’ятницю. Зустрічай зиму у всеозброєнні!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Шуба з екохутра

Уперше штучне хутро з’явилося на подіумах у 20-х роках минулого сторіччя. Однак тоді його назвали невдалою спробою замінити розкішний натуральний варіант. І аж через сто років суспільство прийняло екотренд. Тож тепер жінки із радістю змінюють шуби, не витрачаючи на це шалені кошти і дбаючи про довкілля.

Нині навіть кутюр’є зі світовим іменем відмовляються від натурального хутра на користь штучного. На додаток, експерти запевняють – відрізнити екомодель від справжньої – дуже складно. Зауважимо, цього холодного сезону у тренді і короткі, і довгі моделі шуб дещо мішкуватого крою (який зараз на піку популярності). Щодо матеріалів, радимо уникати шуб із довгим ворсом а-ля лами або лисиці. А обираючи колір, наважся розфарбувати зиму яскравими барвами – актуальність неону ніхто не відміняв!

Сіра шуба з екохутра від Zara

Затишний светр

Коли за вікном настає морозний холод, хочеться закутатись у затишний светр і не вилазити з нього найближчих три місяці. Як відомо, забагато светрів не буває, тож придбати ще один для колекції – вдала ідея! Аби ти не витрачала багато часу на пошуки ідеального супутника на холодний сезон, ми готові розповісти про наймодніші моделі.

Впевнені, тебе зацікавлять светри всіх відтінків трендового бежу, а також суперяскраві варіанти. Розглядай моделі різного фасону: від класичних светрів oversize до об’ємних асиметричних кардиганів та кофтинок на ґудзиках.  

Светр із V-подібним вирізом від Massimo Dutti

Спідниця міді

Довжина міді полонила наші серця сезон тому і не збирається поступатися місцем на модному Олімпі. Це зовсім не дивує, бо вона така жіночна й елегантна!

Хочемо ще раз закликати тебе урізноманітнити зимовий гардероб й інколи зраджувати улюбленим джинсам із, наприклад, теплими спідницями. Один із найтрендовіших варіантів – шкіряна модель. А якщо додати ефект пліссе – ти готова підкорювати модні висоти!

Шкіряна спідниця міді від Bershka

Оригінальна сумка

Оригінальні комбінації – те, що допомагає виразити свою індивідуальність через одяг, прикувати погляди і залишатися у центрі уваги весь вечір. Помічниками у досягненні такої цілі є цікаві та навіть трохи чудернацькі аксесуари.

Серед різноманіття стильних сумок на осінь-зиму 2019/20 кортить виділити модель у формі відерця. Саме нею хизувалися найвпливовіші блогери та інфлуенсери на нещодавніх тижнях моди.

Як правильно обирати таку сумку? Все дуже просто. По-перше, краще одразу відмовитися від банальних відтінків і звертати увагу на щось яскравіше: металік, логотипи, принти, пайєтки… Головне, не бійся експериментувати. По-друге, поглянь на ручки – вони бувають у вигляді кілець, шкіряних або широких поясів, а також ланцюгів та стрічок.

Сумка-відерце від Mango

Ботфорти

Пам’ятаєш героїню Джулії Робертс у легендарній стрічці «Красуня»? Саме такі чобітки завоювали осінньо-зимові подіуми у новому сезоні. З приходом морозу ботфорти впевнено стають трендом і у нашому гардеробі. Лаковані, шкіряні, замшеві, на підборах чи без – обирати тобі. Як бачиш, є із чого!

Ботфорти від Reserved

Як зробити та отримати замовлення?

Якщо не хочеш провести Чорну п’ятницю в натовпі, а потім – у заторах, роби замовлення через онлайн-сервіс myMeest. Тим паче, тут знайдуться речі, які ще не з'явилися в Україні. Лише кілька простих кроків відділяють тебе від можливості придбати одяг, взуття та аксесуари, про які говорить уся Європа!

Із детальною інформацією про те, як робити покупки за допомогою myMeest, ознайомлюйся за посиланням

Також бери участь в опитуванні та отримуй приємні подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_681

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

Новини по темі