Дар’я Петрожицька та Анна Кошмал стали подругами в новому серіалі “Встигнути до 30”

Дар’я Петрожицька та Анна Кошмал в новому серіалі Встигнути до 30 - фото

Для ТЕТ знімають новий ситком “Встигнути до 30” з Дар’єю Петрожицькою та Анною Кошмал у головних ролях

Поділитися:

Ну в кого не завмирає серденько на рубежі 30 років? У багатьох від цієї особливої дати великі очікування з приводу досягнень. От і героїні нового ситкому за рік до своєї круглої дати вирішують влаштувати такий собі челендж “Встигнути до 30”. Просто зараз для телеканалу ТЕТ знімається яскравий ситком з популярними українськими акторами. Робота над проєктом у розпалі, тож розкриваємо перші подробиці. Дізнавайтеся вже зараз, з ким проведете свою осінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автор “Великого кола” Артемій Сурін в “Сніданку з 1+1” приголомшив історією, як в Ірані його засудили до смертної кари

Кращі українські актори об’єдналися на одному знімальному майданчику, щоб створити для українців новий серіал “Встигнути до 30”. Серіал про трьох дівчат, які після низки невдач випадково зустрічаються в серці країни – Києві. У цей день кожній з них виповнюється 29 років, і, як багатьох молодих людей, їх накриває криза 30-ти. Героїні розцінюють цей збіг як знак долі й набираються сміливості радикально змінити свої життя. Головна умова – все потрібно встигнути до тридцяти.

У головних ролях ситкому «Встигнути до 30» Дар’я Петрожицька, Анна Кошмал, Анастасія Остреїнова та Дмитро Вівчарюк.

Так, улюблениці глядачів Дар’я Петрожицька та Анна Кошмал врешті-решт зустрілися не лише на театральній сцені, а й на знімальному майданчику. До них приєдналися харизматична Анастасія Остреїнова, яка встигла попрацювати з голлівудськими акторами, та Дмитро Вівчарюк, на рахунку якого безліч різнопланових ролей – від комічних до серйозних та історичних.

“Встигнути до 30” – серіал, насичений яскравим сучасним гумором, кумедними сюжетними лініями та, звичайно ж, романтичними почуттями. Куди ж без них. У ньому актуальні, буденні, зрозумілі кожному клопоти та переживання, тож на ТЕТ кожен знайде щось для себе. Хтось розважиться й посміється в передчутті чогось схожого, а хтось порине у спогади й, можливо, переоцінить свій уже пройдений етап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вулиця Яблунська": на "1+1 Україна" — прем'єра фільму про звірства російських окупантів в Україні

Вмикайте ТЕТ цієї осені та дивіться, як молоді амбітні люди прожогом змінюють життя до 30.
 

Новини по темі