Даша Астаф'єва зачарувала природною красою у фотосесії для глянцю

Даша Астаф'єва знялася для глянцю без макіяжу (фото)
Фото: Ксенія Каргіна, ELLE

Секс-символ українського шоу-бізнесу вперше знялася без макіяжу.

Поділитися:

Одна з найгарячіших українських артисток, Даша Астаф'єва, знялася в стильній фотосесії для бренду одягу Tommy Hilfiger. Для зйомки зірка зважилася на експеримент і вперше спробувала себе в незвичному образі. Цього разу Даша відмовилася від яскравого макіяжу і укладки на користь природної краси: на фото ми бачимо чисте обличчя і справжні емоції співачки.

Під час зйомки Даша Астаф'єва дала інтерв'ю для журналу ELLE. У ньому вона зізналася, що всередині неї відбулися важливі зміни, і тому зараз її стиль трансформується. Все частіше на сторінці артистки в Instagram стали з'являтися знімки в більш ніжному і жіночному вбранні, що суперечить колишньому відвертому образу.

«У минулому модні "луки", які з'являлися в моїх соцмережах, диктувалися способом життя і роботою в групі Nikita. Я не приховую, дуже часто нам говорили, які фотографії викладати і в якому одязі ходити. Я з усім погоджувался, адже розуміла: це робота.»

Також Даша розповіла про своє бачення краси. На її думку, вона не має бути ідеальною:

«Після того як я обрізала волосся, зрозуміла, що полюбила шкіряні косухи і прості сукні: мені стало комфортно в цих образах. Тому що мені не подобається, коли краса, як чай з цукром — солодка-солодка. Завжди має бути якась вада, що порушує образ.»

Зірка вважає, що пухкі губи, довгі вії та волосся, підтягнута фігура — це не та краса, яку ти бачиш і хочеш дізнатися ближче. Справжня краса включає в себе розум, вміння створювати прекрасне і наповнюватися ним, здатність транслювати своє "я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відчайдушна та пластична: Астаф'єва зробила розтяжку на краю прірви

Новини по темі