"Давайте будемо самодостатніми в своїй культурі", — ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча закликала припинити реагувати на російських зірок

Катерина Осадча закликала припинити реагувати на російських зірок
instagram/kosadcha

Катерина Осадча вважає, що краще подякувати світовим зіркам за підтримку, ніж обговорювати російських.

Поділитися:

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту “Голос країни”, показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. У продовженні сезону буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників Ведуча проєкту "Голос країни" Катерина Осадча звернулася до українців з проханням припинити реагувати на публічні висловлювання російських знаменитостей.

"Давайте нарешті перестанемо реагувати на російських зірок. Останні дні, на тлі жахів в Ізюмі ми отримали кілька меседжей з росіі... Вислови абсолютно різні, але є дещо об’єднуєче - реакція українців. Я думала, що нагадує мені така постійне озирання на сусіда, вибачте за таке прямолінійне порівнянння, але можливо так буде наочніше. Це схоже, як дівчина, що пішла від хлопця аб'юзера, але продовжує активно цікавитися його життям.

І тут приблизно так, ми різні країни, з різними мовами, з різними культурами, ми це визнаємо і закликаємо до цього, але ми поки не можемо не озиратися на «хороших» чи поганих росіян, наші ЗМІ пишуть про російських зірок, пишуть в негативному світлі, але ж пишуть, а про них треба взагалі не писати, забути, як звати", — вважає Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни – це проєкт про людей»: у «Сніданку з 1+1» тренерка Оля Полякова розповіла про повернення шоу та як з доньками завітає на церемонію прощання з Єлизаветою II

Катерина зазначила, що ми не повинні у майбутньому допустити гастролей "хороших русских". Артисти країни-терориста не можуть приїздити та заробляти тут після усіх звірств та злочинів, скоєних їхніми співгромадянами. 

"Артисти і громадяни країни-терориста не можуть їхати, виступати, жартувати, співати, адже їх країна вбиває катує, ґвалтує українців і ми не вибачимо цього ніколи".

Катерина Осадча фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми відбудуємо все ще краще", — тренер "Голосу країни" Потап відвідав Ірпінь та підтримав волонтерів, які відбудовують місто

На думку Осадчої, якщо хтось з того боку робить певні заяви на підтримку України, то українцям не варто приділяти цьому надмірну увагу. Натомість краще порадіти успіхам українських захисників та захисниць.

"... можна подякувати під постом, що ці слова, можливо, років за сто щось змінять "на болотах", але радіти три доби всіма соцмережами і ЗМІ — ні, краще більше порадіємо успіхам на фронті. Давайте будемо самодостатніми в своїй культурі, кожен раз, коли хочеться відреагувати на росіян, згадайте і уявіть, що ви їх не знаєте і ніколи не знали і перейдіть на сторінку до світової зірки і подякуйте за підтримку! Героям Слава", — завершила ведуча "Голосу країну".

Фото: Instagram/kosadcha

Новини по темі