"Ми відбудуємо все ще краще", — тренер "Голосу країни" Потап відвідав Ірпінь та підтримав волонтерів, які відбудовують місто

Потап відвідав Ірпінь та виступив для волонтерів, які відбудовують місто
instagram/dobrobat.in.ua

Тренер "Голосу країни" Потап виступив для волонтерів в Ірпені та поспілкувався з місцевими жителями.

Поділитися:

Тренер вокального проєкту "Голос країни", продовження якого стартує вже з 2 жовтня на телеканалі ТЕТ, від початку повномасштабного вторгнення активно виступав на підтримку України на благодійних концертах по всьому світу — від Польщі до США, де розповідав міжнародній спільноті про війну в Україні, а також збирав кошти для ЗСУ. Нещодавно він відвідав Ірпінь, який був під окупацією російських загарбників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення у дитинство, рани минулого й стимули жити далі: тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA випустила перший україномовний альбом "сенси"

Під час свого візиту відомий продюсер та виконавець Потап завітав на об’єкт команди волонтерів «Добробату», які розбирали завали та наводили лад на прибудинковій території постраждалого будинку трьох українських сімей. Там він поспілкувався з мешканцями та волонтерами та надихнув присутніх підбадьоруючими піснями. 

"Магнітуда любові та допомоги така сильна! З такими людьми наша країна буде міцна, кайфова, і ми відбудуємо все ще краще", — зазначив Потап.

Нагадаємо, днями Потап вперше за період повномасштабної війни завітав до студії "Сніданку з 1+1". Під час ефіру артист розповів, яких перевтілень зазнав за останні шість місяців, де знаходився весь цей час, як допомагає ЗСУ та чи чекав на повернення "Голосу країни", під час ефірів якого глядачів чекає благодійна ініціатива з метою підтримки українських захисників.

Новини по темі