Десерт вихідного дня: готуємо домашній чизкейк від Анни Саліванчук

Смачний рецепт ніжного домашнього чизкейка від Анни Саліванчук

Актриса Анна Саліванчук показала, як приготувати ніжніший чизкейк у домашніх умовах.

Поділитися:
Logo Telegram Logo Facebook Logo Viber

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, продовжує ділитися своїми кулінарними секретами. Цього тижня актриса поділилася рецептом неймовірно ніжного чизкейка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо без світла: 8 смачних рецептів від Євгена Клопотенка

«Подивіться на цей чизкейк. Він такий ніжний, такий смачний. Просто нереальний», — показала десерт у своєму відео Анна.

Рецепт приготування домашнього чизкейку від Анни Саліванчук

Інгредієнти:

  • крем-сир або маскарпоне, 1,4 кг;
  • вершки 33%, 500 мл;
  • цукор, 250 г;
  • борошно, 100 г;
  • яйця, 3 шт.;
  • ванільний цукор або екстракт ваніліну, 1 ст. л.;
  • розпушувач для тіста, 0,5 ст. л.

Рецепт приготування:

1. Усі інгредієнти послідовно збити вінчиком, додати борошно та розпушувач. Влити суміш у форму для випікання.

2. Випікати в духовці за температури 180° протягом 50 хвилин.

3. Наприкінці випікання залишити чизкейк у духовці на годину.

4. Після ще одну годину залишити за кімнатної температури.

5. Поставили в холодильник на 3-4 години, бажано на всю ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗігріваємося! Осінній рецепт пряного гарбузового лате

Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю