Десерт вихідного дня: готуємо домашній чизкейк від Анни Саліванчук
Актриса Анна Саліванчук показала, як приготувати ніжніший чизкейк у домашніх умовах.
Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, продовжує ділитися своїми кулінарними секретами. Цього тижня актриса поділилася рецептом неймовірно ніжного чизкейка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо без світла: 8 смачних рецептів від Євгена Клопотенка
«Подивіться на цей чизкейк. Він такий ніжний, такий смачний. Просто нереальний», — показала десерт у своєму відео Анна.
Рецепт приготування домашнього чизкейку від Анни Саліванчук
Інгредієнти:
- крем-сир або маскарпоне, 1,4 кг;
- вершки 33%, 500 мл;
- цукор, 250 г;
- борошно, 100 г;
- яйця, 3 шт.;
- ванільний цукор або екстракт ваніліну, 1 ст. л.;
- розпушувач для тіста, 0,5 ст. л.
Рецепт приготування:
1. Усі інгредієнти послідовно збити вінчиком, додати борошно та розпушувач. Влити суміш у форму для випікання.
2. Випікати в духовці за температури 180° протягом 50 хвилин.
3. Наприкінці випікання залишити чизкейк у духовці на годину.
4. Після ще одну годину залишити за кімнатної температури.
5. Поставили в холодильник на 3-4 години, бажано на всю ніч.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зігріваємося! Осінній рецепт пряного гарбузового лате
Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.