UA RU

Десерт вихідного дня: готуємо домашній чизкейк від Анни Саліванчук

Актриса Анна Саліванчук показала, як приготувати ніжніший чизкейк у домашніх умовах.

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, продовжує ділитися своїми кулінарними секретами. Цього тижня актриса поділилася рецептом неймовірно ніжного чизкейка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо без світла: 8 смачних рецептів від Євгена Клопотенка

«Подивіться на цей чизкейк. Він такий ніжний, такий смачний. Просто нереальний», — показала десерт у своєму відео Анна.

Рецепт приготування домашнього чизкейку від Анни Саліванчук

Інгредієнти:

  • крем-сир або маскарпоне, 1,4 кг;
  • вершки 33%, 500 мл;
  • цукор, 250 г;
  • борошно, 100 г;
  • яйця, 3 шт.;
  • ванільний цукор або екстракт ваніліну, 1 ст. л.;
  • розпушувач для тіста, 0,5 ст. л.

Рецепт приготування:

1. Усі інгредієнти послідовно збити вінчиком, додати борошно та розпушувач. Влити суміш у форму для випікання.

2. Випікати в духовці за температури 180° протягом 50 хвилин.

3. Наприкінці випікання залишити чизкейк у духовці на годину.

4. Після ще одну годину залишити за кімнатної температури.

5. Поставили в холодильник на 3-4 години, бажано на всю ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗігріваємося! Осінній рецепт пряного гарбузового лате

Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.

Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю