Детальний гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень 2023, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок цього місяця.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА КВІТЕНЬ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на квітень 2023: Овен

4 квітня Меркурій змінює знак і входить до 2-го будинку грошей, прибутку, роботи. У вас може з'явитись нова ідея, сума грошей. Ви можете робити покупки, придбати щось для дому, піти на навчання, здобувати освіту. На вас може чекати знайомство, інформація, які зроблять ваше життя комфортнішим. 6 квітня Повний місяць пройде у вашому 7 будинку відносин, шлюбу, партнерства. Відносини вийдуть на новий рівень, можливі правочини, домовленості. Питання, пов'язані з іншими людьми, у вашому оточенні побільшає. 12 квітня Венера входить до 3 будинку спілкування, покупок, засобів зв'язку. У вас можуть бути приємні поїздки та зустрічі, все, що пов'язано з автомобілями та транспортом. 20 квітня Сонце входить у знак ваш знак, знак Овна, з'єднання з Місяцем, на нас чекає Молодий місяць. З’явиться нова енергія, можливий новий старт, нова роль. Це Молодий місяць буде в день Сонячного затемнення, воно дуже потужне. Якщо ви плануєте щось, плануйте на цей день. Все, що ви зміните, змінить ваше життя на краще. Це затемнення відкриває цикл затемнень для Овна. Ті, хто народився з 15 по 20 квітня, і кого аксцендент з 25 по 30 градусів Овна, ви відчуєте затемнення сильніше за інших. 21 квітня Ретроградний Меркурій, у вас з'явиться можливість завершити справи у сфері 2 будинки грошей та ресурсів. Сонце змінює знак, входить також у 2 будинок гороскопа, це вплине на рівень доходів, години роботи. Марс у 4 будинку весь місяць означає, що порушаться питання про будинок, ремонт, переїзд. Будьте обережнішими з вогнем. У сім'ї можливі конфлікти з мамою, вирішення справ з нерухомістю та членами сім'ї. Ви можете шукати місце, де ви будете відчувати комфорт та безпеку.

Гороскоп на квітень 2023: Тілець

4 квітня Меркурій входить у ваш знак, до 1-го будинку гороскопа і залишиться там надовго. Це спілкування, листування, техніка, подорожі, подорожі, навчання, освіта, комунікації, спілкування, торгівля. 6 квітня Повня в 6 будинку вкаже на необхідність подбати про здоров'я, а також висвітить питання, пов'язані з роботою та щоденною рутиною. Може знадобитися змінити спосіб життя, почати щодня бігати чи плавати, правильно харчуватися. У сім'ї можуть з'явитися свійські тварини. Можливо, комусь із родичів знадобиться ваша допомога. Ті, хто працює із клієнтами, піднімуть ціни на свої послуги. 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 12 будинку: принесе завершення, закінчення якогось циклу, ви зробите серйозний перший крок у якомусь напрямку. Ви можете поїхати далеко, можливо, навіть емігрувати, почнете працювати вдома або візьмете відпустку на тривалий період. 21 квітня Меркурій зупиняється і розвертається у зворотний напрямок. Меркурій буде ретроградним із 21 квітня по 15 травня. Можливо поміняються якісь плани, ви щось переглядатимете. Ця планета змусить вас змінити щось у собі, наприклад, зачіску, професію, прізвище, статус. Вам зустрічатимуться люди, яких давно не бачили, хтось із минулого згадає про вас. Ви швидко зробите крок назад, щоб завершити якісь справи. Марс весь місяць буде у 3 будинку гороскопа. Це дуже гарне становище для Марса. Вам цікаво буде спілкуватися з людьми, захочеться розмовляти, зустрічатися, знайомиться, подорожувати. Ви зможете відкрити в собі таланти, і варто цим скористатися, оскільки ангели-охоронці допомагатимуть. Настав час зробити викинути все непотрібне з вашого життя і легко вирушити в нове життя, в новий шлях.

Гороскоп на квітень 2023: Близнюки

4 квітня Меркурій входить до 12-го будинку минулого, завершення. Вам потрібно глянути назад і навести лад. Меркурій почне пов'язувати з минулим, кого давно не бачили, доведеться щось поновлювати, планувати далекі поїздки. Уран у 12-му будинку дає сюрпризи. Венера буде там же, це дає гроші, кохання, подарунки. Несподіваний роман чи знайомство. 6 квітня Повня в 5 будинку, будинку кохання, дітей, радості, задоволення. Можливий роман, цукерково-букетний період, побачення, можливі знайомства у поїздках. Щось дасть вам радість. Якщо є стосунки, то вони можуть вийти на такий рівень: жити разом, планувати дітей, спільний бізнес. Однак, можливо, ви дізнаєтеся правду про партнера, Повний місяць підсвічує правду. Може бути новина про дітей. Проведіть вечір насолоду. Юпітер буде навпаки - у 11 будинку гороскопу. Він відповідає за достаток, кохання, дітей, шлюб. Може ви отримаєте пропозицію. 11 будинок - будинок майбутнього, планів на майбутнє, він розширюватиме ваші горизонти. 12 квітня Венера входить до вашого 1-го будинку. Вона приносить красу: купіть нові речі, сходіть до стиліста. Краса, гармонія, комфорт, безпека, кохання. Будь-які косметичні процедури краще робіть до 15 квітня, оскільки далі Меркурій повертається до ретроградного руху. З 12 квітня можливий потік, надходження фінансових новин, подарунків, грошей. Венера гарна для стосунків. 12 квітня вона починає склеювати вас та другу половинку. Не лише для романтичних, а й для ділових відносин. 20 квітня Молодий місяць, Сонячне затемнення в 11 будинку. Воно покаже вам, куди йти, як своєрідний маяк. 11 будинок – це наші мрії, плани на майбутнє, будинок прибутку. Сонячне затемнення покаже, в якій сфері ви можете отримати прибутки. Це буде прибуток за минулі заслуги та роботу. Час урожаю для вас. Затемнення може діяти 3 місяці. 11 будинок – це друзі: нові друзі, оточення. 21 квітня Меркурій зупиняється і розвертається у ретроградний рух до 15 травня у 12 будинку гороскопу. У тому будинку він надовго залишиться, на 2 місяці точно. Дуже добре щось знайти, зустрітися з кимось із минулого, повернутися туди, де давно не були. Але не починайте нічого нового з 18 квітня до 18 травня, не підписуйте документи, не купуйте дорогого. Можуть змінюватись плани. Марс у 2-му будинку буде весь квітень, це активна планета. 2 будинок - будинок заробітку, ресурсу. Марс даватиме ресурс для залучення фінансів. Займіться спортом, покажіть себе, заявіть себе. Також 2 будинок - будинок цінностей та самооцінки. Важливо, як ви оцінюєте себе. Може у вас буде дуже багато роботи.

Гороскоп на квітень 2023: Рак

Марс весь місяць у знаку Раку в одному будинку: багато енергії для починань. Марс управляє сектором кар'єри та досягнень у Раків, захочеться руху, але діяти варто в першій частині місяця до початку ретроградного Меркурія. 4 квітня Меркурій заходить в 11 будинок на 2 місяці, де йтиме прямо, розвертатиметься і знову йтиме прямо: зустрічі з новими друзями, хтось приходитиме і йтиме, одна група однодумців мінятиме іншу. Уран та Венера також будуть у 11 будинку: несподівані повороти та сюрпризи, знайомства через друзів, гроші як результат за працю. 6 квітня - Повний місяць у 4 будинку гороскопа - висвітить питання в будинку нерухомості та житла, з ким жити, звідки з'їжджати, а також угоди з купівлі або продажу нерухомості. Спілкування з батьками і особливо з мамою – події у її житті торкнуться вас. 13 квітня - Венера входить в 12 будинок - будинок ізоляції та віддалення - можливі ретрити та спа-салони, місця, де дівчина почувається в безпеці, так само відносини, які ви не захочете афішувати чи бажання писати, чи займатися езотерикою, а також отримати гроші або зробити пожертвування. 20 квітня - Молодий місяць і Сонячне затемнення в 10 будинку відкриває коридор затемнень: моя роль у соціумі, ким хочу бути, може бути зміна роботи або бізнес-напрямку, а також статус у відносинах. 21 квітня - Меркурій зупиняється в 11-му будинку і стає ретроградним по 15 травня. Варто переробляти карту бажань, переписувати цілі, як у відносинах, так і в бізнесі та загалом у прояві в суспільстві. Добре зустрічатися зі старими друзями, знаходити втрачені речі та покращувати становище. Юпітер в 10 будинку буде допомагати розширити себе, дає вам можливості, особливо у затемнення - статус, посада та нагорода, особливо перші 3 тижні місяця. Плутон на якийсь час давав вам спокій, видихайте, буде легше, дивіться у майбутнє.

Гороскоп на квітень 2023: Лев

4 квітня Меркурій, планета спілкування, зв'язків та поїздок входить у ваш 10 будинок, будинок досягнень, соціальної реалізації та статусу, ким ми є. Також 10 будинок відповідає за нашу репутацію та мету в житті. Меркурій це комунікації, зв'язки, знайомства, листування, поїздки. Меркурій входить із новинами, інформацією, важливою новиною. Можлива співбесіда на роботу. Ви можете розпочати свій бізнес. Меркурій там залишиться на 1,5-2 місяці. Меркурій допоможе вам визначитися, що вам точно зараз потрібно. Там же у нас Венера та Уран. Уран може зненацька принести вам популярність. Це означає перспективу заробити гроші, щось нове, новини, можливі несподіванки. Можливо новина від вашого батька. Зміна начальства на краще. Венера приносить гроші, підвищення, публічний виступ. 6 квітня Повня в 3 будинку близьких родичів, колег, друзів, сусідів. Місяць висвітить цих людей. Це будинок спілкування, сміливості, інтересу до життя. Можливе нове знайомство, новини, навчання нових навичок. У вас може бути нове оточення або завершення спілкування з сусідами, можливий конфлікт з ними. Можуть приїхати в гості брати та сестри. Ваша сестра може чекати на малюка. Навчання новим навичкам, отримання диплому, водійських прав. Додаткові навички, техніка, бажання викладати. 12 квітня Венера, планета задоволення, насолоди, краси, комфорту, прибутку входить до 11 будинку друзів, широкого соціуму, майбутнього. Венера приносить гармонію, щастя, радість. Ви можете зустрічатися з подругами, друзями, колективом. У вас дуже хороший період прибутків за те, що ви вже раніше зробили. 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 9 будинку подорожей, інших культур, закордону, розширення кругозору. На вас чекає удача. Може, ви поїдете у відпустку. У вас може помінятись щось у менталітеті, зміна звичок: у їжі, культурі, одязі тощо. Ваше мислення стане ширшим, глобальнішим і з'являться нові можливості. Варто дуже гармонійний аспект, а також Юпітер у вас у цьому ж будинку. 21 квітня Меркурій зупиняється в 10-му будинку і стає ретроградним до 15 травня. Можливо, вам доведеться щось передумати, переробити. Марс весь місяць буде у 12 будинку ізоляції, усамітнення, відпочинку та відновлення сил.

Гороскоп на квітень 2023: Діва

4 квітня Меркурій, ваш управитель, входить до 9 будинку гороскопу, де буде тривалий час. Планета комунікацій, подорожей, спілкування. Ми збираємо
інформацію, чомусь вчимося, щось пов'язане з іншими культурами, іншими національностями. Ви цікавитиметеся релігією, або ви викладатимете. Цей сектор гороскопа дуже розширює наш кругозір і швидше за все ви кудись поїдете. Там же у вас Венера та Уран, у 9 будинку гороскопу. Уран планета швидка, змінює плани дуже швидко. Венера це хороше враження, це подруга, з якою ви можете поїхати разом, це також любов, у вас можуть початися романтичні стосунки. 6 квітня Повний місяць у вашому 2 будинку грошей. Тема фінансів у квітні для Дів – найважливіше. Матеріалізуйте, думайте про те, що ви відкриті для подарунків Всесвіту. Повний місяць у другому 2 грошей програватиметься у вас з 13 по 16 квітня. Ви можете отримати нову роботу, може бути якийсь проект, за який ви отримаєте гроші. Ви можете змінити роботу або ухвалити рішення працювати на себе. Також можливий продаж квартири, машини та якась велика сума грошей. 12 квітня Венера входить у ваш 10 будинок гороскопу, а 10 будинок - це будинок кар'єри, роботи, професії. Яку роль ви у суспільстві граєте, хто ви взагалі у соціумі, ким ви працюєте, ким ви є. Венера покращить вашу роль або змінить атмосферу в колективі, де ви перебуваєте. Може змінитись начальство на краще. Ви можете вийти на пенсію або вийти з декрету на роботу. 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 8 будинку. Це перше у своєму роді Сонячне затемнення у вашому 8 будинку фінансів, і ці затемнення починають цикл затемнень на найближчі два роки. Можуть змінюватися доходи вашого чоловіка або вашої дружини, і швидше за все на краще. Затемнення допомагають нам змінити на краще наші загальні доходи. Тепер у вас будуть спільні гроші або навпаки, ви роз'їдетеся і тепер у вас будуть свої гроші. Можливо, вас утримували батьки, і тепер перестануть, чи ви отримували державну допомогу. У 8 будинку ще у вас Юпітер. Юпітер - це планета удачі, везіння. Швидше за все, ви будете в плюсі, тому що Юпітер дає, а не забирає. 21 квітня Меркурій зупиняється у вашому 9 будинку та розвертається у ретроградний рух до 15 травня. Меркурій - це все передумати, повернутись у минуле, поміняти квитки, поміняти готель, поміняти плани, перескласти іспит. Марс, планета спорту, планета активності, куди ми додаємо свою енергію. Він у вас буде у 11 будинку планів, друзів, подруг. Ви будете з кимось зустрічатися, телефонувати, щось планувати. Також це будинок родичів. Ви можете частіше бачитись. Може ви почнете працювати в інтернеті. Не бажано розпочинати нічого нового, приймати важливі рішення, планувати операції, не підписуйте важливі документи та не робіть дорогих покупок.

Гороскоп на квітень 2023: Терези

4 квітня - Меркурій входить у Ваш 8 будинок: фінанси, оформлення документів, державна допомога, допомога від батьків. Пробуде він там довгий час, майже 2 місяці. У 8 будинок також водять у квітні Венера, яка символізує гроші та фінанси, і Уран, планета сюрпризів, подарунків, несподіваних витрат, операцій. 6 квітня - Повний місяць у Терезах в 1 будинку. Це ваш час прояву, ваш шанс, коли ви будете в центрі уваги. У вашому оточенні можуть відбутися зміни, можливі починання та завершення чогось. Також це торкнеться вашого зовнішнього вигляду, іміджу, соціальної ролі. 12 квітня Венера переходить до 9 будинку, який відповідає за любов, комфорт, розширення кругозору, навчання, курси, поїздки, іноземців, клієнтів з інших країн. Усі юридичні справи будуть успішними, можуть з'явитися гроші, публікації, видання чогось. 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 7 будинку. Не можна нічого робити, у вас може статися щось доленосне, не поспішайте приймати рішення. За цим затемненням може бути шлюб, розлучення, зустрічі, знайомства, розставання, як в особистих, так і в ділових відносинах. Юпітер також буде у вашому 7 будинку, що додасть фортуну, удачу, везіння та кохання. З 21 квітня – ретроградний Меркурій до 15 травня. За Меркурі. вам доведеться переробляти справи, вирішувати фінанси, ділити майно, можливе розлучення. Також на вас можуть чекати переінвестування, перефінансування кредитів, суди, відновлення страховки, стипендії, аліментів. Категорично не можна розпочинати нове у цей період. Сонце у 8 будинку додасть енергії, світла, фінансів. Зверніть увагу на можливість лікування залежностей. Марс у 10 будинку весь квітень: досягнення, кар'єра, робота, висока планка, роль у суспільстві, бажання досягати успіхів, бізнес.

Гороскоп на квітень 2023: Скорпіон

4 квітня Меркурій входить до 7-го будинку гороскопу майже на 2 місяці. Відносини, партнерство, шлюб, розставання, а також інші люди. Добре підписувати документи, угоди (крім періоду ретроградності). Венера та Уран також будуть у 7 будинку, це означає зустрічі, побачення, гроші. Можливо якась несподівана зустріч, сюрприз, знайомство чи навпаки несподіваний розрив. Ділові, робочі відносини, співробітництво. 6 квітня - Повний місяць у 12 будинку. Воно принесе завершення чогось, можуть з'явитися якісь таємниці. На вас чекає кульмінація, результат чогось, то ви робили раніше. Можливо, ви захочете поїхати кудись, може у вас буде нічна робота або ви полетите кудись уночі. Зверніть увагу на здоров'я, сходіть до клініки, заплануйте релакс, зняття поганої енергії. Постануть питання вдома, самопізнання, походу до психолога. Хтось із минулого може з'явитися. 12 квітня Венера переходить у 8 будинок грошей, довіри, близькості. Фінансові відносини, загальні відносини, інвестиції зростуть. Цим можуть бути і аліменти, пенсія, новина про спадок, страховка. 20 квітня - Молодий місяць та Сонячне затемнення у 6 будинку роботи, рутини. Затемнення принесе зміни: може змінитися ваше ставлення до роботи, бізнесу, ви можете змінити професію, можлива зміна режиму дня, харчування. 21 квітня - Меркурій йде з 7-го будинку, прийдуть новини від людей з минулого, можливі зустрічі. Він буде ретроградним до 15 травня, а отже, не варто підписувати нові документи. Вирішуйте проблеми, які давно час було вирішити. 21 квітня - Сонце входить у 7 будинок, куди він принесе свою енергію та світло. Ви матимете багато спілкування весь місяць. Юпітер у секторі роботи та здоров'я у квітні обіцяє везіння та удачу. Марс у 9 будинку майбутнього: пошук сенсу життя, пошук інформації, будинок великої картини світу, розширення світогляду, релігія, іноземці, юридичні справи.

Гороскоп на квітень 2023: Стрілець

4 квітня Меркурій змінює знак, планета спілкування, поїздок, мандрівок, комунікацій. Час спілкування. дзвінків, зустрічей. Пошта, телефони. Меркурій входить у 6 будинок вашого гороскопу і пробуде там майже два місяці. 6 будинок - будинок обов'язків, зобов'язань, роботи, бізнесу, режиму. Те, що ми робимо щодня. Меркурій дасть вам багато спілкування, багато комунікацій, багато якогось листування чи поїздок. Ви їздитимете щодня кудись. Квітень та травень будуть дуже активними. Може, ви вирішите пройти обстеження чи обійти лікарів. Також це стосується ваших тварин. У вас може змінитись харчування, режим, заняття спортом. 6 квітня у вашому 11 будинку. Будинок друзів та окреслення, соціуму. Повний місяць висвітить щось, буде новина або інформація про ваших друзів, організації. Також 11 будинок про онлайн, роботу в інтернеті. У вас можуть з'явитись можливості, ви побачите, як можна зробити щось по-іншому, покращити. 11 будинок це ще й отримання результатів, грошей, нагород, подяк та подарунків за те, що ви робили раніше. Може також бути новина про вагітність, народження дитини. Повний місяць може висвітлити вам шлях, яким ви прямуватимете в майбутньому, допоможе скласти вам карту бажань. 12 квітня Венера, планета кохання та грошей входить до 7 будинку кохання, шлюбу, партнерства, стосунків та всіх інших людей. Венера приносить прибуток, гроші, пропозицію співробітництва, угоди купівлі-продажу чи підписання контракту, договору. 20 квітня Молодий місяць, Сонячне затемнення в 5 будинку гороскопу. Дуже давно не було у вас затемнень у цьому будинку. Це будинок радості, задоволення, кохання, хобі. Коли у вас або з'являється кохана людина в житті, або дитина з'являється, або це ваша дитина, або дитина вашої дівчини, вашого хлопця. Також це може бути про ваш новий бізнес. Ви нарешті займатиметеся тим, чим любите. Можуть бути подарунки, подорож на відпочинок, яскраві враження. Можливі й любовні трикутники, але затемнення висвітить цю ситуацію. Юпітер у 5 гороскопи, а Юпітер у нас планета удачі, везіння. Юпітер та затемнення в 5 будинку можуть дати якийсь виграш, користуйтеся цим затемненням. З 21 квітня у нас вже Меркурій ретроградний у вашому 6 будинку гороскопу: робота, здоров'я, режим, обіцянки. Меркурій йтиме назад, повертаючи вас до невирішених у минулому питань. Можуть повертатися люди з минулого, заново програвати ситуацію або ви вирішите повернутися на стару роботу. 21 квітня цього ж дня Сонце входить у 6 будинок гороскопу і приносить ще більше енергії, висвітлює цю сферу вашого життя. Цілком можливо, що ви почнете ремонт. Марс у вас весь місяць у вашому 9 будинку розширення кругозору, великої картини світу. Можливо, ви захочете зв'язатися з кимось здалеку, з-за кордону або у вас клієнти з'являться за кордоном, ви вирішите поїхати в іншу країну. У вас з'явиться інтерес до всього закордонного. Можливо, ви захочете викладати чи видати книгу, чи почати писати статті, вести свій блог. Енергії на все це вас вистачатиме.

Гороскоп на квітень 2023: Козеріг

4 квітня Меркурій входить до вашого 5-го будинку гороскопа, який відповідає за дітей. Новини можуть стосуватися ваших дітей, або це може бути новина про вагітність. Також це кохання, знайомства, поїздки та подорожі. Спорт, змагання. Меркурій у 5 будинку пробуде у вас майже 2 місяці. Там же у вас Венера та Уран. Венера це про все, що вам подобається, а Уран це планета сюрпризів та несподіванок, може статися те, чого ви не чекали, спонтанне рішення чи поїздка.
6 квітня Повний місяць у вашому 10 будинку. Будинок, який ви любите, ваш будинок – будинок досягнень, кар'єри, вашої ролі у соціумі. Повня висвітить тему вашого призначення, і чи ви задоволені цим. Можливо, ви вирішите змінити сферу діяльності. Тема статусу, репутації, ваших здобутків. Можливо, ви вирішите вийти на пенсію, стати студентом чи вийти заміж. 12 квітня Венера входить до вашого 6 будинку роботи. Це гарний знак, Венера приносить гроші за роботу, насолоди. Ви можете полегшити свою щоденну працю, вашу рутину і вам стане легше, можуть вирішитись проблеми та завдання, які довго тяглися. У вас може з'явитись несподіваний помічник, няня. Також це тема тварин та здоров'я. Харчування, здоров'я, лікарі, ліки. Ви покращите цю сферу свого життя. 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення в 4 будинку гороскопу. Це перше затемнення цього циклу. 4 будинок - це будинок, сім'я, місце проживання та питання переїзду, розширення, знімання і т.д. Можлива купівля або продаж нерухомості, ремонт або будівництво будинку, важливі покупки для дому. Також це будинок сім'ї, мати, батьківщина, местро, де ви виросли, де вам зручно. Юпітер у вас також буде в 4 будинку, а він все збільшує і розширює. Юридично закріплює. Ваші умови чи ваша сім'я збільшиться, розшириться. 21 квітня Сонце входить у 5 будинок гороскопу, до Меркурія та Урану та додає енергії, радості, задоволень у справи 5 будинку. Меркурій 21 квітня розгортається у ретроградний рух до 15 травня. Це говорить про те, що Меркурій поверне вас до невирішених завдань із минулого. Можливі зустрічі з колишніми, завершення чогось, що варто доробити чи переробити. Марс весь місяць буде у 7 будинку гороскопу. Це не найкраще його становище. Можуть бути конфлікти, агресія, Добре займатися чимось разом зі своїм партнером. Добре шукати роботу, зустрічатись із людьми. Енергію ви братимете від інших людей.

Гороскоп на квітень 2023: Водолій

4 квітня Меркурій входить у ваш 4 будинок гороскопу: нерухомість, будинок, сім'я. Пробуде він там цього разу майже 2 місяці. Вас чекають новина про місце проживання, нерухомості, вашу родину. Венера та Уран у 4 будинку, у вас добре пройдуть угоди з нерухомості. По Венері сприятливі будь-які покупки для дому. Уран – планета несподіванок, у вас він відповідає за електрику, будь-які непередбачені ситуації, сюрпризи. 6 квітня Повний місяць у вашому 9 будинку гороскопу. 9 будинок – це подорожі, поїздки, навчання, освіта, публікації. Повня висвітлює те, що важливо для вас, ваші істинні переконання. Порушуватимуть питання візи, посвідки на проживання, громадянства, можливі співбесіди. 12 квітня Венера у 5 будинку - будинку радості, задоволення, кохання, дітей. На вас чекають побачення, знайомства, роман. Ви дізнаєтесь про успіхи ваших дітей. Можливі різні виграші у змаганнях, лотереї, конкурсах. 20 квітня Молодий місяць і Сонячне затемнення у вашому 3 будинку - будинку руху, інтересу. Ці питання будуть активними 3 місяці. З'явиться інтерес до життя, більше спілкування, подорожей, подорожей. Юпітер у 3 будинку все збільшує та розширює. Може збільшиться коло спілкування. Набуття нової навички, хобі. 21 квітня Сонце та Меркурій будуть у вашому у 5 будинку радості та задоволення. Ретроградний Меркурій з 21 квітня до 15 травня, а це означає, що не можна підписувати документи, починати щось нове, купувати щось дороге та велике. Марс весь квітень проведе у вашому 6 будинку - будинку здоров'я та активності. Режим, спорт, уважність до здоров'я, не варто перетравлюватися. Планові операції найкраще робити до 18 квітня. Для Водоїдів буде трансформація і зміни.

Гороскоп на квітень 2023: Риби

4 квітня Меркурій, планета спілкування, комунікації, новин, якихось листів, посилок, дзвінків, інформації входить у ваш будинок. 3 будинок - також будинок інформації, контактів, спілкування. Планета спілкування входить у сектор спілкування. Доведеться багато спілкуватися, спілкуватися. Можливо, ви почнете вчитися чогось нового, онлайн. На цей раз Меркурій пробуде в цьому будинку майже 2 місяці. Венера та Уран будуть у цьому ж будинку. Уран - планета несподіванок, вона може принести сюрпризи, а венера - це дуже приємне. Ви можете передавати іспити, отримувати нові навички. Також до вас можуть приїхати родичі в гості або ви можете поїхати до них. 6 квітня Повний місяць у вашому 8 восьмому будинку фінансів. У вас фінансовий місяць, фокус на фінанси у квітні. 8 будинок відповідає за загальні фінанси. Повний місяць висвітить проблеми або ситуації в цій сфері. Це і гроші партнера, інвестиції, будь-які чжі чи загальні гроші, отримання грошей, аліментів, соціальної допомоги, пенсії. Також це стосується кредитів, іпотеки. Можливо, ви підете займатися з психологом чи психотерапевтом. Це будинок довіри, близькості, інтимних стосунків. Ви можете почати цікавитись езотерикою. 12 квітня Венера змінює знак і входить у ваш 4 будинок гороскопу. Це наш будинок, де нам комфортно та захищено. Наші батьки, наша батьківщина та місце, де ми живемо. Ще це люди, кого ми вважаємо своєю сім'єю. Венера привнесе гармонію у ці сфери. Це можуть бути чудові покупки для комфорту. Ви можете зустріти своє кохання біля будинку. 20 квітня Молодий місяць та Сонячне затемнення у 2 будинку гороскопу, який відповідає за гроші та доходи, джерело доходів. Усі, звідки ви черпаєте ресурси. У цій сфері у вас змінюватиметься картина, може змінитися робота, джерело грошей. Або ви перестанете працювати, або підете в декрет, вийдете на пенсію або працюватимете на себе. Можливі покупки чогось дуже цінного. Ви можете змінити ціни на свої послуги. Тема самооцінки буде дуже важливою для вас цього місяця. Може змінюватися ваше харчування – це також ресурс. Ви можете зайнятися своїм тілом, йти на спорт. Може, ви вирішите вчитися співати чи викладати, виступати на публіку, навчатися на диктора. Або вас "почують". Юпітер також весь квітень буде у 2 будинку, а він усе розширює. Це означає, що ваші фінанси та можливості заробітку повинні обов'язково зрости і ви зможете вийти на інший фінансовий рівень. 21 квітня Сонце входить до третього будинку, до Меркурія. Сонце додає енергії та бажання, ви вчитиметеся новому. 21 квітня Меркурій розвертається до ретроградного руху до 15 травня. Не можна робити дорогі покупки, ухвалювати важливі рішення. Потрібно просто перечекати, інакше потім пошкодуєте. Добре зустрічатись із старими друзями, родичами, шукати втрачені документи. Добре щось перездавати чи поновлювати, підтверджувати диплом тощо. Марс у 5 будинку, а у вас він управляє 2 домом грошей. Весь місяць він буде у 5 будинку радості, задоволення, витрат. Ви будете витрачати на те, що ви любите. Марс може давати конфлікти з партнером та дорослими дітьми. Сатурн, планета дисципліни та обмежень тепер з вами на найближчі три роки. Сатурн у квітні буде впливати на тих риб, у кого день народження з 21 по 24 лютого або аксцендент з 2 до 5 градусів риб. Сатурн зробить вас серйознішим.

Новини по темі