Детальний гороскоп на лютий 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Детальний гороскоп на лютий 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на лютий 2023 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць. Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на лютий 2023, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на лютий 2023 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок цього місяця.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА ЛЮТИЙ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

У лютому у нас не буде жодної ретроградної планети, це місяць прогресу та просування справ.

Гороскоп на лютий 2023: Овен

5 лютого — Повний місяць у 5 будинку задоволення, радості, творчості, любові до себе, побачень - внесе ясність у відносини, прийняття рішень або вирішення проблем з бізнесу.
10-12 лютого — Меркурій і Плутон поєднаються в 10-му будинку роботи, кар'єри, прийдуть у життя зміни, необхідно закінчити главу, завершення, новину, результ, прибуток, можете стати частиною нової команди, знайдете однодумців.
16 лютого — Венера і Нептун поєднаються в 12 будинку снів, мрії, таїнства. Будуть знаки від Всесвіту, натхнення, інтуїція, кохання здалеку, таємне кохання.
15-17 лютого — Сонце і Сатурн поєднаються в 11 будинку, це принесе нові плани майбутнього, дисципліну, постановку нової мети.
20 лютого — Молодий місяць 12 будинку, принесе еміграцію, поїздки за кордон, купівлю квитків, звільнення від чогось, занурення.
21-28 лютого — Венера у знаку Овна, прибуток, краса, комфорт, любов. Там же буде й Юпітер, що принесе великі гроші (з'єднуються 27-28 лютого). Найбільше відчують ті, хто народився з 25-31 березня — везіння, подарунок, кохання, гарна новина з бізнесу, роботи, грошей, закордону.
Марс весь місяць пробуде у секторі комунікацій та спілкування – легко домовитися, переїхати, навчання, купівля техніки, складання іспитів, поїздки.

Гороскоп на лютий 2023: Тілець

5 лютого Повний місяць у вашому 4 будинку. Будинок місця проживання. Повний місяць підсвічує або закінчує ситуацію. Можливі новини про членів сім'ї, трапиться якась подія. Ваше коріння, батьки, інформація, пов'язана з ними. Відкриється таємниця вашої родини. Можлива зміна прізвища. Також про місце, де ви живете і про вашу батьківщину. Ви можете переїхати, купити житло. Запитання з документами на нерухомість, документи з правом на місце проживання.
12 лютого Меркурій входить у ваш будинок 10-й будинок. За Меркурієм це новини, документи, але 10-й будинок пов'язаний з роботою, кар'єрою та бізнесом.
19 лютого Сонце входить до 11-го будинку гороскопу, будинку результатів, прибутку. Він показує ваше оточення, однодумців, друзів. Ви будете в центрі уваги, ви чи самі створите коло спілкування, годину, чи станете популярними. Також це про мрію – у вас може з'явитися своя мрія.
20 лютого Місяць входить до 11-го будинку, там буде Молодий місяць. Новий план, початок, почин, нова мрія. Ви можете увійти до нового колективу. у вас буде новий план. Добре починати все, про що ви мріяли.
21 лютого Венера входить до 12-го будинку. Будинок далеких земель, можлива подорож. Також це про ізольовані місця та місця відпочинку наодинці: санаторій, ретріт, клініка тощо. Можливі подарунки чи фінанси від когось.
Марс весь місяць проведе у секторі грошей. Ви активно зароблятимете.
Весь місяць Юпітер буде у 12 будинку. Юпітер виконає ваші бажання. Можлива вагітність, розширення, достаток, він здійснить ваші мрії. Юпітер може дати імміграцію.
Уран, планета несподіваних поворотів та сюрпризів буде у вашому знаку. Відчують більше ті, у кого аксцендент у 14 чи 15 градусах Тельця чи день народження 5 чи 6 травня. Уран звільнить від чогось, але дасть краще натомість.
Сатурн та Плутон у лютому стануть в останній градус свого знака. Плутон буде в останньому градусі сектора кар'єри, і багато справ може завершитися. Сатурн завершить справи з 11 будинку, ви зможете фіналізувати плани на майбутнє.

Гороскоп на лютий 2023: Близнюки

5 лютого Повний місяць у вашому 3 будинку гороскопа: спілкування, контакти, комунікації, знайомства. Буде маса корисних зустрічей та переговорів. Іноді Повний місяць закінчує спілкування з кимось, і показує людей такими, якими вони є. Ви дізнаєтесь щось про своїх близьких, родичів. Ви можете купувати та продавати техніку, машину. Якщо ви чекали на документи, ви їх отримаєте. 3-й будинок також про поїздки або переїзд. Ви можете наважитися викладати чи піти на курси.
12 лютого Меркурій входить до вашого 9-го будинку гороскопу. Можливе спілкування з іноземцями, робота з кимось за кордоном, оформлення віз, посилки від родичів. Також це освіта, іспити. Може бути вкладення чи отримання грошей.
З 15 по 17 лютого Сонце із Сатурном з'єднаються у 9 будинку. Сонце у вас символізує контакти та інформацію, а Сатурн у вас символізує фінанси, виплати за законом чи державною допомогою.
16-17 лютого буде з'єднання Венери з Нептуном у 10 будинку, секторі кар'єри, роботи, бізнесу та статусу. Вона символізує здобутки, виконання мрії. Слухайте свою інтуїцію. Може з'явитися популярність. Добре запускати рекламу.
19 лютого Сонце входить до 10-го будинку. Привносить енергії у сферу роботи.
20 лютого Місяць входить до 10-го будинку, там буде Молодий місяць. Щось нове прийде у ваше життя: нове начальство, нова робота, новий бізнес. Це чудовий час для починань. Можливий новий статус, пропозиція, весілля, розлучення тощо. Можлива покупка за статусом. Може бути інформація про вагітність або народження дитини, нове місце проживання. Сильніше за інших відчують цей Молодий місяць ті, у кого аксцедент з 0 по 5 градусів Близнюків або день народження 20-23 травня.
Марс весь місяць проведе у вашому знаку, в 1му будинку. Він вам дає енергію, сміливість, хоробрість щось починати чи продовжувати рухатися вперед. Однак це може дати агресію. Його відчую ті, хто має аксцедент у 10-18 градусах Близнюка чи день народження 1-10 червня. Можлива зміна роботи, новий статус та нова посада.
21 лютого Венера входить до 11-го будинку: результати, отримання прибутку.
27-28 лютого з'єднаються Венера з Юпітером в 11 будинку, планетою достатку. Це може бути народження дитини, вагітність, зустріч вчителя.
Сатурн та Плутон у лютому будуть в останніх градусах своїх будинків. Старун завершує справи по 9 будинку і порушить питання статусу та роботи, він приносить зміни. Плутон завершить справи, пов'язані з питаннями 8 будинки, завершення фінансових питань, закриття кредитів, історій, які добігли кінця.

Гороскоп на лютий 2023: Рак

5 лютого Повний місяць у секторі грошей - урожай, прибуток. Завершення проекту та його оплата, страховка, фінансова допомога, коригування фінансового плану, бюджету, прояснення (повнень завжди вносить ясність) ситуації: можуть закінчитися виплати аліментів та ін. Цінність, купівля нерухомості, меблів, квартири, вас можуть вписати в заповіт та ін. Цінність вас як особистості – як у фінансовому плані, зарплата, так і самооцінка – звертайте увагу на знаки, як оточуючі покажуть вам через своє ставлення вашу цінність – вони дзеркало вашого ставлення до себе.
12 лютого Меркурій входить у 8 будинок грошей - новини, розмови про фінанси, як ваші так і вашого партнера та близького.
15-17 лютого Сонце та Сатурн – з'єднання у 8 будинку. Сатурн - протверезить, а Сонце - це ваша особистість, на осі 2 і 8 вдома весь лютий, грошове питання важливе весь місяць - купівлі, продажу, здача в оренду, гроші банків, кредити, Сатурн висвічує реальну ситуацію, яка вона насправді, але відчуття фінансової безпеки після повного місяця та 1 тиждень лютого.
16 лютого Венера і Нептун - поєднання в 9 будинку - виконання мрії, наша віра, переконання, притягує творчість, любов, натхнення, бажання віддавати, творити, подорож і все закордонне, зустріч з іноземцем або місце, де вам добре, гроші за рішенням суду або з-за кордону, популярність, клієнти в різних країнах, аудиторія, публікації, Нептун - океан безкрайній, розширення сфери мистецтва.
19 лютого Сонце входить у 9 будинок, додає світла, це так само віра і релігія, у поєднанні з Венерою та Нептуном - релігійні, езотеричні поїздки, ретрити,
20 лютого Місяць входить в 9 будинок, Молодий місяць, це водна стихія, Риби, ваше Сонце або Асцендент буде в хорошому аспекті до Молодика, Трін, енергія ллється легко. Оформити візу, отримати паспорт, освіту, складання іспитів, навчання, реклама – чудово починати. Можете зустріти кохання, але за кордоном чи іноземець, викладач. Відчують усі Раки але сильніше 0-5 градусів або ін 20-25 червня. Щось нове приходить у ваше життя. З 20 по 28 лютого буде дія Молодого місяця.
21 лютого Венера входить до 10-го будинку - кар'єра, репутація, статус, досягнення, амбіції, цілі; Статус коханої людини, чоловіка, дружини, новий клієнт, посада чи підвищення, начальниця чи бізнес пов'язані з модою.
27-28 лютого З'єднання Венери та Юпітера у 10 будинку. Юпітер роздає подарунки, охороняє, влаштовує знайомства - заручини, шлюб, народження дитини, дуже гарний контракт (навіть перші дні березня).
Сатурн у 8 будинку та Плутон у 7 будинку змінюють знак, весь лютий в останньому 30-му градусі. Сатурн 3 роки дисциплінував у фінансах, операціях, залежностях, психологічних зривах - завершення ситуації: виплатити кредит, закрити іпотеку, розставання, якщо відносини тільки на інтимі будувалися, подолати залежність, депресію. Почнете відчувати визволення. Плутон - звільняє від давлять відносин, аб'юзу, звільнення від важкого договору роботи, зобов'язання за рішенням суду.

Гороскоп на лютий 2023: Лев

5 лютого — Повний місяць у знаку Лева в 1 будинку. Початок гороскопу, наміри, переконання, як ми ставимося до світу і ставиться до нас. Можете піти в зал, до косметолога, на масаж - турбота про тіло і організм, любов до себе, зміни зовнішності, робота, репутація, статус, зміна професії. Несподівана зміна ролі: Повний місяць у 15 градусах, у цьому ж градусі весь місяць Уран.
Уран 10 будинок — 15 градус у Львові весь місяць - несподівані повороти та сюрпризи у секторі кар'єри, професії, досягнення, аспект. Аспект Повного Місяця та Урану, Повня завжди висвічує результат праць, збирання врожаю. Якщо не подобається результат - потрібно міняти, буде зрозуміло, що міняти і вийде це швидко зробити. Сильніше відчують з'єднання асцендент 14-18 градусів Лева або ін 6-9 серпня, але відчують всі. Може змінитися статус відносин, шлюб, народитись дитина.
12 лютого Меркурій входить до 7 будинку, тема партнерства сильна у лютому, розмова, повідомлення, комунікація, інформація, романтичне знайомство, укладання угоди, заява до суду чи розлучення.
15-17 лютого З'єднання Сонце та Сатурн 7 будинок. Сатурн – планета реальності, знімає рожеві окуляри, можливість побачити стосунки без прикрас. Чи однаково ви мислите з партнером, йдете в одному напрямку, ті ж серйозні цілі, можете взяти відповідальність, шлюб міцно і надовго або розлучення якщо немає фундаменту, контракт на роботу. Сильніше відчують Асцендент у 27 (26-28) градусі Лева або ін 19-21 серпня.
16 лютого З'єднання Венера та Нептун у 8 будинку. Венера – кохання, Нептун – співчуття, креатив, безумовне кохання: фінансова допомога, виграш за творчий проект, чужі гроші, якщо берете кредит – Нептун може роздмухати суму, але скоріше спадок, виграш. Дуже емоційне зближення з кимось, кризова ситуація може зблизити з кимось. Психологія, терапія, похід до психотерапевта. 15-18 лютого – щось важливе може статися.
19 лютого Сонце входить у 8 будинок – додає енергії, висвічує щось.
20 лютого Місяць входить у 8 будинок - Молодий місяць. Візьміть чи погасите кредит, податки, страховки, перевірки. Немає показників на негатив – скоріше прибуток, інвестиції, спадок, фінансова підтримка.
21 лютого Венера входить до 9 будинку, подорожі, закордон, гроші чи кохання з іноземцем, отримання віз, паспортів без проблем.
27-28 лютого З'єднання Венера та Юпітер у 9 будинку. Юпітер – юридична планета, виграш у суді, все на вашому боці, шлюб, онуки, освіта та навчання, викладання. Найбільше відчують Асцендент 9-11 градуса Лева або ін 1-5 серпня. Добре для міжнародного співробітництва.
Марс весь лютий у 11 будинку, директний, дає енергію та бажання, 11 будинок – мрії, майбутнє, друзі, однодумці – кроки до мрії. Добре розпочати займатися спортом.
Сатурн у 7 будинку та Плутон у 6 будинку весь лютий в останньому 30 градусі - завершальні справи, звільнення перед зміною знака у березні. За Сатурном (останні 3 роки) - закінчення співробітництва, контракту, рішення суду. За Плутоном (останні 15 років) - хвороби, що доглядали хвору людину, важкі зобов'язання або робота - остання крапля.

Гороскоп на лютий 2023: Діва

5 лютого Повний місяць у вашому 12 будинку. Це будинок звільнення від чогось, що вам могло заважати. Щоби пішло щось нове, необхідно розпрощатися зі старим. Ви можете дізнатися про якусь таємницю з минулого. Можлива імміграція, проте це вже завершення: готові документи, віза тощо. Можлива ізоляція, ретрити, походи на масаж та у спа. Будь-яка діяльність, яка потребує усамітнення.
12 лютого Меркурій входить до вашого 6-го будинку роботи, колег, бізнесу, здоров'я. Ви можете відвідати лікаря, проходити обстеження або водити своїх домашніх тварин до ветеринара. Меркурій – ваша планета. Меркурій може означати клієнтів: зустрічі, листування.
З 15 по 17 лютого Сонце із Сатурном з'єднаються у 6 будинку. Виникнуть обов'язки, яких раніше не було, у вас з'являться нові звіри відповідальності. Це може означати і службу армії.
16 лютого буде з'єднання Венери з Нептуном у 7 будинку. Можливе романтичне знайомство з 15 по 17 лютого, партнерство із творчим проектом. Ці планети надають популярності. Відчують сильніше за інших ті, у кого аксцендент з 22 по 26 градусів Діви або день народження з 16 по 20 вересня.
19 лютого Сонце входить до 7 будинку. Додає енергії, яскравості у відносини або бізнес відносини.
20 лютого Місяць входить у 7 будинок, буде Молодий місяць. Можливий шлюб, пропозиція, заручини, вінчання. Може також означати творчий союз, контракт працювати. Можливий початок судових процесів. Сильніше за інших відчую ті, у кого аксцендент з 0 по 5 градусів Діви, або день народження з 20 по 23 серпня.
21 лютого Венера входить до 8-го будинку фінансів, можуть прийти гроші з боку.
27-28 лютого у 8 будинку з'єднаються Венера з Юпітером. Це про достаток, хороша новина про роботу та гроші. Будинок близькості, інтиму, емоційної близькості. У вас будуть дуже теплі та довірчі стосунки.
Марс весь місяць проведе у 10 будинку досягнень. Ви доводитимете собі, що ви вмієте. У вас буде енергія та сила волі.
Уран, планета несподіваних поворотів та сюрпризів буде у 9 будинку. Поворот на краще, пов'язаний із за кордоном. Це все відбудеться дуже швидко та несподівано.
Сатурн і Плутон у лютому стають в останній градус того будинку, де знаходяться. Сатурн у 30-му градусі 6 вдома, тему роботи чи здоров'я буде вирішено. Плутон в останньому градусі 5 будинку, вирішаться питання дітьми.

Гороскоп на лютий 2023: Терези

5 лютого — Повний місяць в 11 будинку, це будинок результатів, друзів, соціуму).
12 лютого — Меркурій (спілкування, інформація) входить до 5 будинку (будинок дітей, розваг, кохання, любовних романів, задоволень, радостей у житті). Плутон у 4 будинку (будинок нерухомості, батьківського будинку, мама). У березні переходить у 5 будинок (діти, романи, насолоди, коханці).
16 лютого — Венера в 6 будинку (здоров'я, робота) з'єднається з Нептуном.
15-17 лютого — Сонце з'єднується з Сатурном (відповідальність, серйозність, дисципліна) в 5 будинку (дітей, задоволень).
19 лютого — Сонце входить до 6 будинку (здоров'я, робота).
20 лютого — Молодий місяць у 6 будинку (будинок роботи, здоров'я, обов'язків).
21 лютого — Венера входить до 7 будинку (будинок відносин, шлюбу та партнерства)
27-28 лютого — Венера з'єднається з Юпітером у 7 будинку (нові відносини, партнерство, підписання нового вдалого контракту). Хто сильніше відчує силу Юпітера: ті хто народилися з 30 вересня по 05 жовтня.
Марс знаходиться в 9 будинку (будинок закордонів, контактів з іноземцями, а також навчання, відвідування держустанов).

Гороскоп на лютий 2023: Скорпіон

5 лютого — Повний місяць у 10 будинку гороскопу - Будинок досягнень, кар'єри, зміни статусу.
12 лютого — Меркурій входить до 4 будинку (Місце проживання, нерухомість, сім'я, Батьківщина).
12 лютого — звістка, ідея, обставини, демоверсія чого чекати далі, бо Плутон знаходиться поряд з 4 будинком (в 30*С, основний захід наприкінці березня буде)
З 15-17 лютого Сонце з'єднується із Сатурном у 4 будинку гороскопу (Сатурн йде з 4 будинки, останні градуси будинку) - Маємо ухвалити рішення щодо місця проживання, сім'ї, імміграції, отримання документів нерухомості.
На початку березня входить до 5 будинку гороскопу Сатурн (5 будинок - дітей, кохання, творчості, бізнесу). Загалом у гороскопі скорпіонів Сатурн відповідає за документи та родичів.
15, 16, 17 лютого — З'єднання Венери та Нептуна в 5 будинку гороскопа (сприятливе поєднання - муза, натхнення, відпустка, побачення, закоханість, щастя). Можливе відвідування семінару, конференції, пов'язані з милосердям, добротою тощо. Найяскравіше відчують скорпіони 16-18 листопада, або скорпіони з асцендентом у 23-25 градусах.
19 лютого — Сонце входить до 5 будинку гороскопу. Більше приємних відчуттів та почуттів. Можуть бути змагання, виграш у лотерею
20 лютого — Місяць входить до 5-го будинку гороскопу (Моволод). Може принести нових друзів, нове хобі, місце відпочинку, новий бізнес, новий роман, новина про вагітність і т.д.
21 лютого — Венера входить до 6 будинку гороскопу (6 будинок - робота, здоров'я, гроші, рутина). Можливо, ваш режим стане кращим, якщо ви постараєтеся. Домашні тварини можуть вас радувати
27-28 лютого — З'єднання Венери та Юпітера. Може торкнутися і фінансів, службового роману, легкого вирішення проблем/зобов'язань. Якщо хочете підвищення на посаді та заробітної плати – сміливо йдіть. Може статися лікування.

Гороскоп на лютий 2023: Стрілець

5 лютого - Повня в 9 будинку вашого гороскопа. 9 будинок дуже хороший для Стрільця. ом розширення горизонтів, подорожей. Повня вкаже вам нові зв'язки з іноземцями, навчання мов, нових клієнтів з інших країн. Добре рекламувати себе. Добре розпочинати або завершувати роботу в іноземній компанії. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 13 по 19 градусів Стрільця або день народження 5 по 10 грудня. Можлива поїздка кудись далеко за кордон, отримання паспорта чи візи.
12 лютого Меркурій входить до третього будинку гороскопу: спілкування, контакти, інформація, колеги, сусіди, знайомі. Меркурій принесе повідомлення, повідомлення, новини, посилки. Можливо, ви оформлятимете якісь документи.
15-17 лютого Сонце з'єднається із Сатурном у 3 будинку. Сатурн міг давати навчання, нові навички, і добре, якщо ви це використовували.
24 березня до третього будинку увійде Плутон на 20 років, і вже в лютому ви відчуєте його вплив. Весь лютий він буде в останньому градусі вашого 2 будинки. Усі фінансові питання у вас завершаться, ви знайдете рішення з усіх питань. Плутон почне змінювати ваше оточення. Будуть якісь питання, пов'язані із родичами.
7-8 березня Сатурн перейде до 4 будинку гороскопу, у лютому будуть завершуватися питання щодо 3 будинку. У березні ж багато хто змінить місце проживання.
16 лютого Венера з'єднається з Нептуном у 4 будинку. Планета гармонії та краси з планетою, яка символізує море, сон та розслаблення. Обидві планети про творчість, креативу та мистецтво. Це дасть вам відчуття фундаменту, впевненість у майбутньому. З 14 по 18 лютого ви можете зустріти другу половинку чи провести з партнером романтичний вечір. У вас виникне відчуття захищеності. Добре провести фотосесію.
19 лютого Сонце входить до 4-го будинку, до Венери з Нептуном. Воно додасть енергії та висвітлить питання нерухомості, ремонту, покупок для дому, сім'ї, особливо мами. Сонце також про ваш професійний прояв.
Місяць 20 лютого входить до 4-го будинку, там буде Молодий місяць. Місяць символізує маму, емоції. Вирішуватимуться питання сім'ї, місця проживання, можливі переїзди. У вас може з'явитися новий член сім'ї, собака, кішка, новина про поповнення. Можливий ремонт у ванній кімнаті. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 0 до 5 градусів Стрільця або день народження 22-24 листопада.
Марс у секторі відносин та партнерів, у 7 будинку весь місяць. Він підштовхуватиме партнера до дій. Марс сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 10 по 18 градусів Стрільця або день народження з 11 по 11 грудня.
21 лютого Венера входить до 5-го будинку. Це про любов до себе, зустріч з подругами, побачення. Можлива подорож на відпочинок. Також на вас чекають приємні новини від ваших дітей. 27 та 28 лютого, а також 1-2 березня Венера з'єднається з Юпітером, можливі виграші, достаток. Особливо пощастить тим, у кого аксцендент 9-11 градусів Стрільця або день народження 1-5 грудня.

Гороскоп на лютий 2023: Козеріг

5 лютого Повний місяць у 8 будинку фінансів. Фінансове питання у вас буде дуже актуальним у першій половині місяця, ви вирішуватимете свої справи. Пов'язано це буде із загальними доходами та загальними ресурсами, можливо, вашого партнера. Також це можуть бути інвестиції та отримання грошей за щось, пекло чим ви працювали раніше. Можлива фінансова допомога від когось.
Меркурій у 2 будинку фінансів, зарплати та того, як ви заробляєте самі гроші. Однак це не тільки зарплата, а всі ваші джерела доходів. Ви можете отримати нове замовлення.
З 15 по 17 лютого з'єднання Сонця та Сатурна у 2 будинку. Сатурн три роки йшов сектором доходу і дисциплінував вас. Сатурн міг зменшувати ваш дохід або перешкоджати легкому заробітку. Обмеження підуть уже на початку березня. Ця сполука принесе відчуття стабільності у ваше життя.
16 лютого з'єднання Венери та Нептуна у 3 будинку. Будинок спілкування, контактів, навчання, зустрічей та знайомств. Це наші сусіди, колеги. З 14 по 18 лютого можливі приємні розмови, спілкування, зустрічі, знайомства.
19 лютого Сонце входить у 3 будинок гороскопу, Сонце символізує отя, старшого чоловіка.
20 лютого Місяць входить до 3-го будинку, буде Молодий місяць у 3-му будинку. Може з'явитися новий родич, сестра або брат можуть одружитися, можуть бути новини про ваших родичів. У вас може з'явитись ідея переїзду або фактично в ці дні відбудеться переїзд. Можливий продаж чи купівля автомобіля, отримання прав, ліцензії.
Уран у 5 будинку буде весь місяць у гарному аспекті до Козерога. Зміни, які трапляться, будуть на краще. Відчують найбільше ті, хто має аксцендент у 14-15 градусів Козерога, або хто народиться 5-6 січня.
Марс у 6 будинку пробуде весь місяць. Робота та здоров'я, ви можете піти до лікаря, на обстеження, призначити операцію. У вас буде дуже багато роботи, вирішення проблем роботи.
21 лютого Венера входить до 4 будинку гороскопу. Питання місця проживання, вашої родини та нерухомості. Венера це завжди хороші гроші та хороші новини.
27-28 лютого з'єднання Венери та Юпітера у 4 будинку. Юпітер дає нам достаток, подарунки та дітей. Добре планувати зачаття дітей. Юпітер розширює сім'ю та дає прибуток.
Плутон весь місяць пробуде в 30 градусах 1 будинку, а в березні перейде до 2-го будинку. 24 березня він увійде на знак Водолія. Плутон дасть змогу отримати великі гроші.

Гороскоп на лютий 2023: Водолій

5 лютого Повний місяць у 7 будинку, будинок шлюбу, відносин та партнерства. Особливо актуально тим, у кого день народження 5 лютого, тоді
Це повний місяць буде на вас впливати всі 12 місяців. Повня - завжди кульмінація, збирання плодів, кінець глави життя і початок нової.
12 лютого Меркурій входить на знак Водолій до кінця місяця. Це новини, інформація, повідомлення, зустрічі, підписання паперів, документів. Меркурій відповідає за спілкування. Ви будете товариські, йти на контакт. Добре займатися торгівлею можуть з'явитися нові ідеї.
З 15 по 17 лютого у знаку Водолій у 1 будинку Сатурн з'єднуватиметься із Сонцем. Старун  планета відповідальності, а Сонце - ваш самопрояв. Це означає, що ви візьмете на себе відповідальність, зобов'язання: народження дитини, весілля, новий бізнес, власна справа, диплом, підвищення на посаді. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 25 по 30 градус Водолія або день народження з 14 по 18 лютого.
З 14 по 18 лютого Венера з'єднується з Нептуном у секторі грошей у 2-му будинку. Планета денер Венера та планета натхнення, творчості та креативу - Нептун дадуть разом новий поштовх для своєї справи у цих сферах. Також це може стосуватися вашої самооцінки.
19 лютого Сонце входить до 2-го будинку. Сонце символізує нас самих, наскільки ми виявляємо, любимо та цінуємо себе.
20 лютого до 2 будинку входить Місяць, буде Молодий місяць. Молодий місяць у секторі доходів, грошей, джерела доходів та самооцінки. У вас може з'явитися нова робота або нові витрати. Хтось вам може допомогти фінансово. У вас з'явиться новий рівень комфорту. Однак, найважливіше – це питання вашої самооцінки.
Марс у 5 будинку творчості, дітей, хобі. Це те, куди ми витрачаємо свою енергію. Ви проводитимете час з дітьми або займатиметеся спортом. Можливі побачення та романтичні зустрічі.
21 лютого Венера входить до 3 будинку, це спілкування, дзвінки, розмови. Щодо Венери це буде щось дуже приємне. Брат чи сестр, нові сусіди, подарунки, пошта, посилки, дзвінки та привітання. Можлива поїздка недалеко та ненадовго, покупка техніки, телефону.
27-28 лютого Венера у 3 будинку з'єднуватиметься з Юпітером, планетою достатку. На вас чекають подарунки долі. 27-28 лютого і аж до 1-2 березня може бути дуже приємна зустріч із дуже цікавою людиною. Ви отримаєте документи, які давно чекали.
Уран у 4 будинку вже давно, він приносить зміни, нові повороти долі. Відчують нові зміни з переїздом, батьками ті, хто має аксцендент у 14-15 градусах Водолія або день народження 4-5 лютого.
Плутон у березні увійде у ваш знак Водолій на 20 років, у лютому перебуватиме в останньому градусі Козерога. Він почне змінювати ваше життя, ваші переконання, вас як особистість.

Гороскоп на лютий 2023: Риби

5 лютого Повний місяць настане у вашому 6 будинку роботи та здоров'я. Повня висвітить питання, що стосуються цих сфер. Ви можете змінити роботу, сферу діяльності, може змінитись офіс або керівництво. Повний місяць - про завершення, коли ви вже отримуєте плоди своєї роботи. Також це стосується нашого режиму, щоденної рутини. Ви можете почати займатися спортом або почати їсти інакше, добре кидати погані звички. Добре проходити медичне обстеження, можуть призначити лікування, вітаміни. Добре призначати планові операції.
12 лютого Меркурій входить до 12-го будинку гороскопу. 12-й будинок - про самопізнання, ізоляцію, самотність. Можливий відпочинок чи ретріт, походи в кіно, спа. Можуть бути новини здалеку, оформлення документів для імміграції.
15-18 лютого Сонце з'єднається із Сатурном у 12 будинку. Останні три роки Сатурн давав відчуття, що ви ув'язнені, в ізоляції. Дане з'єднання принесе новину про звільнення, завершення контракту. У березні Сатурн перейде на знак Риб, і багато хто відчує це вже зараз. Можуть бути нові закони, заборони, обмеження. Можливий шлюб, народження дитини, це також все про відповідальність.
14-18 лютого у вашому знаку Риб з'єднаються Венера з Нептуном. Точне сполучення відбудеться 16 лютого. Ці показники принесуть натхнення творчим людям. Ви можете зустріти своє кохання в ці дні, як мінімум, ви будете щасливі. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 22 по 28 градусів Риб або день народження з 10 по 20 березня. Венера з 1 по 21 лютого у вашому знаку, що додасть краси, гармонійності та привабливості.
19 лютого Сонце входить у ваш знак. На знак Риб Сонце входить кожного року у різні дні. Вам ніби вставлять нову батарею, у вас буде більше енергії.
20 лютого Місяць входить у ваш знак, буде Молодий місяць у вашому знаку. Воно символізує починання. Гарний час для будь-яких починань: робота, відносини, бізнес, клієнти і т.д. Сильніше за інших відчують цей молодик ті, у кого аксцендент 0-5 градусів Риб або день народження 19-21 лютого.
21 лютого Венера входить у ваш сектор грошей. Венера сама по собі символізує гроші та цінності, може підвищитись самооцінка, можуть бути подарунки.
27-28 лютого, а також 1-2 березня Венера з'єднається з Юпітером у секторі достатку. Чекайте на прибутки, вам може великого повезти в ці дні.
Марс в 4 будинку весь місяць може дати переїзд, ремонт або конфлікти в сім'ї. Відчують сильніше ті, хто має аксцендент з 10 по 18 градусів Риб або день народження з 1 по 9 березня.
Плутон, планета трансформації та глибини, входить у ваш 12-й будинок, сектор підсвідомості, психотерапії. Багато хто може піти в терапію.

Новини по темі