Дивіться нові серії «Звонаря» раніше, ніж вони з'являться у телеефірі

Нові серії улюблених серіалів у ранньому доступі на сайті 1+1 video

Отримайте Ранній доступ до детективного прем'єрного серіалу на 1+1 video!

Поділитися:

1+1 video дозволяє дивитися серіали раніше, ніж вони з’являться на телебаченні. Нещодавно для нового детективного серіалу «Звонар» додали ще один приємний сюрприз: відразу 4 нові серії щопонеділка. Як це працює? Далі детальніше.

З 1 квітня на Телеканалі 2+2 виходить детективний серіал «Звонар». Cтрічка розповідає про оперативника з нестандартними методами ведення справ – Антона Звонцова. Звонар – нахабний, самовпевнений, хитрий та харизматичний. Він впевнений: хочеш упіймати злодія – думай, як злодій!

Головний актор серіалу Артем Алексєєв так описує свого персонажа:

«Через місяць таких зйомок я почав поважати свого літературного героя Антона Звонцова. Він, попри всі складнощі оперативної роботи, завжди на ентузіазмі, завжди сповнений сил і ніколи не скаржиться на життя.

Мені самому цікаво подивитися, як я впорався з цією роллю, тому що Звонар для мене – це експеримент над особистістю і моїми фізичними здібностями.

Однак не все так просто: Звонарю постійно заважають вести справи, прокуратура збирає компромат на чесного оперативника, аби зіпсувати його життя. Недоречно з’являється загадковий маніяк. На кожній жертві він лишає особливу мітку, граючись з головним героєм у смертельну гру, де переможець лише один.

В особистому житті Звонцова також не все добре. Його дівчина (яку грає відома акторка Анастасія Чепелюк), розбещена дочка багатія і вимагає від опера повної уваги. Тим часом довкола Звонаря кружляє чимало красунь, ласих до його серця.

«Кажуть, «сила жінки в її слабкостях». Це точно про мою героїню. Надія – тендітна, м'яка, ніжна, – розповідає про свою героїню Анастасія Чепелюк.  Ми не дуже схожі з нею, але мені подобається в ній щирість та всеохоплююче кохання до Звонаря.

Навіть її вередливість та легку розпещеність я вважаю зворушливою.

Хочете дивитися серіал раніше за ТБ? Не бажаєте чекати на вихід нових серій у телеефірі? Сайт 1+1 video презентує Ранній доступ до прем’єрного серіалу Телеканалу 2+2 «Звонар». Вигідна пропозиція для поціновувачів детективних серіалів!

Що таке Ранній доступ?

Це ексклюзивна можливість дивитися улюблені серіали та програми раніше, ніж вони з’являться на ТБ.

Як можна отримати Ранній доступ до серіалу «Звонар»?

Перейдіть до проекту «Звонар» на сайті 1+1 video або у мобільному додатку. Просто і зручно: створюєте один профіль і дивитеся улюблений серіал на телефоні або на комп’ютері. Натисніть кнопку «Ранній доступ» і сплатіть покупку будь-яким зручним способом. Вартість перегляду нових серій раніше, ніж вони вийдуть в телеефірі, складає 49 грн. Сплачуєте один раз за весь серіал. Насолоджуйтеся новими серіями щопонеділка!

Важливо! Після покупки Раннього доступу серії серіалу «Звонар» з’являтимуться щопонеділка о 10:00. Вам не потрібно нічого додатково завантажувати, оновлювати чи сплачувати. Усю інформацію про сплати ви можете бачити в особистому кабінеті.

Нагадаємо, «Звонар» – це 24-серійна гостросюжетна детективна історія, головний герой якої – самовпевнений, авантюрний, часом нахабний оперативник Антон Звонцов. Ніхто краще за Звонцова не зможе розговорити заляканого свідка, знайти компромат на відомого бізнесмена, важливі докази або вести переговори з озброєними нападниками банку. Винахідливий Звонар не втрачає самоконтролю та впевненості навіть у кризових ситуаціях.

У головних ролях: Артем Алексєєв, Анастасія Чепелюк, Сергій Калантай, Олексій Смолка, Олексій Нагрудний, Олександр Зиневич та інші.

Придбати Ранній доступ і подивитися серіал «Звонар» ви можете за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильні сумки та чохли із несподіваних матеріалів презентували в 1+1 media

Новини по темі