Дивіться свої улюблені серіали на 1+1

Телеканал 1+1 приготував для своїх глядачів неймовірні прем'єри!

Поділитися:

У новому сезоні на вас чекає вдвічі більше улюблених серіалів. Дивіться улюблені серіали з понеділка по четвер на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саундтреком до серіалу Маршрути долі стала пісня українського гурту

Маршрути долі, з понеділка по четвер о 20:45

В основу нової драми Маршрути долі покладені реальні історії українців. Головні ролі у серіалі виконують популярні українські актори Артем Мяус, Ольга Гришина, Анна Сагайдачна, Віктор Андрієнко, Віталіна Біблів, Яков Кучеревський та багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт 1+1 запустив флешмоб #МоїМаршрутиДолі

Шлях у порожнечу, з понеділка по четвер о 21:45

Дія 12-серійної мелодрами Шлях у порожнечу відбувається впродовж десяти років, з 1989 по 1999 рік. Буденне життя Марини Бурцевої з провінційного містечка Рибацький не надто відрізняється від життя тисяч таких же дівчат, що живуть в глибинці великої країни. Її батько ламається під ударами долі. А коли з'являється шанс заробити на власній доньці - не вагаючись «продає» Марину на заробітки в місто. Дівчина має сильний характер та не здається, але доля завдає їй ударів знову та знову.

У неділю рано зілля копала, скоро на 1+1

Їхні почуття сильніші за життя та глибші за біль і зародилися всупереч долі. На Івана Купала дівчина милого шукала, вінок плела і не знала, що інша любого причарувала. Не пропустіть прем'єру нового серіалу скоро на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал 1+1 працює над новою мелодрамою «У неділю рано зілля копала»

Школа. Випускний, скоро на 1+1

Попереду випускний, а далі - доросле життя з новими викликами. Дивіться фінальні серії другого сезону популярного українського серіалу Школа. Випускний навесні 2019 року на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покваптеся придбати квитки на прем'єрну вечірку із акторами серіалу Школа

Новини по темі