"До 24 лютого": ведуча 1+1 Марічка Падалко показала, як готувала брауні перед війною та кадри довоєнного відео від чоловіка

Ведуча 1+1 Марічка Падалко показала, як готувала брауні перед війною та кадри довоєнного відео від чоловіка
Instagram/marichkapadalko

Марічка Падалко показала архівні відео з телефону та поділилась рецептом фантастичного брауні.

Поділитися:

Нещодавно відомий український режисер Алан Бадоєв спільно з телеканалом 1+1 презентував новий трейлер фільму "Довга доба", де показав ексклюзивні кадри мирного та воєнного життя, які надсилають українці із різних регіонів. Ведуча 1+1 Марічка Падалко, надихнувшись цим відео, показала і свої довоєнні кадри з телефону: життя, яке було зафільмовано на мобільний до 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення. У ведучої в мобільному архіві тих днів поміж відео приготування брауні були і кадри від її чоловіка з тренування в ТРО. 


"Довга доба" стане першим великим проєктом, який у художній формі осмислює свіжі та ще такі болісні події війни, яку росія розв’язала проти України. “Довга доба” — історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен. НАДІСЛАТИ СВОЮ ІСТОРІЮ МОЖНА НА САЙТІ dovgadoba.1plus1.ua.
 

"Мене дуже зачепив тізер до фільму Алана Бадоєва «Довга доба», який я побачила в "Сніданку з 1+1" — майбутня документалка буде повністю побудована на телефонних відео українців з різних міст — до і після початку війни. Я, може, вперше занурилася в свою галерею «до 24 лютого». Там були шматки відео останніх вихідних перед війною – ми з Катрею готували на дачі і знімали рецепт, який я так і не встигла змонтувати. Єгор тоді останній раз тренувався в ТРО і прислав мені відео, про яке просили колеги з ABC news – так воно і потрапило в мою галерею з-поміж відео готування – трохи символічно тепер виглядає ...".

В коментарях розчулені підписники ведучої ділилися своїми щемливими спогадами та водночас дякували за рецепт. Марічка Падалко зізнається, що за останні місяці пекла всього кілька раз і планує відновлювати цю традицію:

"Я всього кілька разів щось пекла останні місяці, хтось під попереднім постом написав, що треба це відновлювати. Мабуть. Але як кажуть в нас на телебаченні - спочатку треба розрахуватися з архівом).  Ми не перший раз пекли щось подібне, просто тут у вигляді коржиків. Ми називаємо з дітьми це «брауні», хтось – шоколадним бісквітом. Головне, щоб смакувало".

Рецепт брауні від Марічки Падалко

Інгредієнти

  • 3 яйця
  • 1,5 стакана цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 1 стакан молока
  • 2 неповних стакана посіяного борошна (десь по 180 мл)
  • 80 г какао
  • 2 ч. л. розпушувача

Рецепт приготування брауні

1. Додати в какао розтоплене масло
2. Додати в цурок щіпку ванільного цукру
3. Додати цукор до какао з маслом
4. Три яйця перемішати, додати до какао-маси
5. Туди ж додати молоко
6. Розпушувач змішати із борошном, просіяти все і додати до тіста

Тісто буде доволі густим. Якщо ви відчуваєте, що воно вийшло загустим, можете додати зовсім трохи молока. Випікати в духовці за температури 170-180 градусів і хвилин 40-50. Спостерігайте! До брауні можна нашвидкоруч зробити сметанний крем: додати в сметану цукор за смаком і згущувач із розрахунку на об’єм сметани, який використали. 

Новини по темі