До сліз. Катерина Кухар отримала на ювілей від чоловіка вражаючий подарунок: «Ти звучала по-особливому»

Який зворушливий подарунок Олександр Стоянов зробив Катерині Кухар на 40-річчя: до сліз
Instagram/ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар на День народження отримала від чоловіка Олександра Стоянова вражаючий подарунок.

Поділитися:

Прима-балерина, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар на свій 40-річчя отримала від чоловіка вражаючий подарунок. Прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов привітав її в Instagram зворушливими словами кохання та подарував... власну мелодію. Саме так, на думку Олександра, звучить Катерина.

Створити такий фантастичний подарунок Олександру Стоянову допоміг відомий музикант Євген Хмара. Олександр пише:

«Я зрозумів, що було би чудово подарувати тобі... музику. Щоб ти звучала по-особливому. І Євген Хмара прийшов мені на допомогу: зіграв тебе з моїх слів, почуттів і того, як я тебе бачу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар у річницю весілля зізналася чоловікові в коханні: «Люблю тебе за те, що поруч з тобою я відчуваю себе дівчинкою»

Супроводжується ця мелодія відеорядом у чорно-білих тонах: нарізкою зі спільних виступів Катерини та Олександра. Також свій пост-привітання Стоянов підписав словами:

«Моя кохана дружина, моя мася, моя муза, найкраща мама, кращий партнер по сцені і in crime! Люблю тебе всім серцем!»

Катерина Кухар та Олександр Стоянов вже багато років разом і виховують сина Тимура та доньку Анастасію. Але офіційно пара побралася лише 2 роки тому, у вересны 2019 року. Катерина та Олександр часто публічно говорять про своє кохання та танцюють у спектаклях в парі лише одне з одним, вважаючи, що вони є ідеальними партнерами і в житті, і в танці.

Дивіться, як Олександр Стоянов зробив танцювальний подарунок дружині у шоу "Танці з зірками":

Новини по темі