Катерина Кухар у річницю весілля зізналася чоловікові в коханні: «Люблю тебе за те, що поруч з тобою я відчуваю себе дівчинкою»

Танці з зірками
Катерина Кухар розповіла, як кохає свого чоловіка, у річницю їхнього весілля
Instagram/ekaterinakukhar_official

У річницю весілля прима-балерина, суддя шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар зізналася у коханні своєму чоловікові, прем’єру Олександру Стоянову.

Поділитися:

Суддя шоу «Танці з зірками», прима-балерина Катерина Кухар з нагоди річниці весілля ніжно звернулася у соцмережах до свого чоловіка, прем’єра Олександра Стоянова. Вона зізналася йому в коханні та сказала про те, як сильно цінує їхні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розказала, як підтримує романтику у шлюбі

Не обійшлося у цьому зверненні і без «перчинки»: балерина написала, що вони з чоловіком обоє забули про свою річницю, і їй про цю дату нагадали спогади у соцмережах. З цього приводу Катерина пише, звертаючись до Олександра Стоянова:

Зараз ти теж про це згадаєш, коли побачиш відмітку… Все-таки чудово, що нам не потрібна прив’язка до дат чи символів, наше кохання з нами постійно: у житті, творчості і в кожному повсякденному дні.

Кухар з чоловікомФОТО: Instagram/stoianov_aleksandr

Катерина Кухар відзначає, що дуже цінує їхній з чоловіком ідеальний симбіоз. І те, що у неї є коханий, який завжди зробить їй чай після важкого дня і підтримає у всьому. А ще відкриває секрет:

Люблю тебе за те, що поруч з тобою я відчуваю себе дівчинкою. Кохаю, щодня і все життя!

Катерина Кухар з чоловікомФОТО: Instagram/stoianov_aleksandr

Олександр Стоянов не забарився з відповіддю коханій. Прем’єр пише:

Я буду готувати тобі чай навіть тоді, коли мої руки не зможуть тримати чашку так само міцно, як зараз! Люблю!

Та пообіцяв дружині масаж і ванну з молоком після найближчого спектаклю.

Кухар СтояновФОТО: Instagram/ekaterinakukhar_official

Катерина Кухар та Олександр Стоянов вже багато років разом і виховують сина Тимура та доньку Анастасію. Та офіційно побралися вони лише 2 роки тому, 14 вересня 2019 року. Катерина та Олександр часто говорять про своє кохання та танцюють у спектаклях в парі лише одне з одним, вважаючи, що вони є ідеальними партнерами і в житті, і в танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як танцюють судді «Танців з зірками»: вражаючі виступи Катерини Кухар, Влада Ями та Макса Чмерковського (відео)

Дивіться церемонію одруження Катерини Кухар та Олександра Стоянов в прямому ефірі "Танців з зірками" 15 вересня 2019 року:

Новини по темі