Добірка мультфільмів на Київстар ТБ, які допоможуть відволікти малечу

Добірка мультфільмів на Київстар ТБ, які допоможуть відволікти малечу

У дім кожної української родини завітала жахлива війна. Мільйони українських дітей залишилися без можливості навчатися, проводити дозвілля, як раніше, та бачитися з друзями. Щиро віримо, що скоро мир повернеться на наші землі і настане довгоочікувана Пере

Поділитися:

На платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ є велика кількість мультфільмів та анімаційних серіалів українською мовою, які допоможуть дітям відволіктися та поринути в світ захопливих пригод. Теми, які популяризуються в мультсеріалах, – перемога добра над злом, цінності дружби, співпереживання та поваги одне до одного.

Дивіться ці та інші мультфільми на компʼютері через браузер або у додатку на мобільному телефоні, планшеті, SMART TV, Android TV чи Apple TV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добірка фільмів українського виробництва на Київстар ТБ, що підкорили світового глядача

Лицарі Некзо

Події мультсеріалу відбуваються на середньовічних землях у невеликій державі Найтон. У цьому мальовничому світі тісно переплітаються між собою дві епохи. Благородні лицарі з дивовижними роботами, казкова магія та лазерні мечі – чудернацькі поєднання, що змушують повірити у диво. Одного разу на королівство насувається небезпека у вигляді підступної армії монстрів, яку створив придворний блазень на ім'я Джестер. Проте противник навіть не розраховував, що його спіткає зустріч з легендарними лицарями Нексо. Відважні воїни готові до останнього боротися за свої землі, і завдяки своїй сміливості та вправності долають заклятого ворога…

Подивитися мультфільм можна тут.

Друзі

У центрі сюжету п'ять подруг — сучасних дівчат, які живуть у великому місті, що наповнене яскравими розвагами. Емма, Мія, Олівія, Стефанія та Андреа мають свій неповторний стиль, цікаві захоплення й об’єднані силою дружби. Стефанія — природжений організаторка. Вона обожнює все планувати та наводити лад у справах, а ще пише оповідання і мріє стати журналістом. Олівія захоплена наукою, тому хобі у неї відповідні: картографія та історія. Андреа має всі задатки майбутньої зірки — вона чудово співає та сама пише пісні. Емма — гід за стилем та експертка у всьому, що стосується іміджу. Міа веде спортивний спосіб життя, обожнює піклуватися про тварин та довкілля. Маленькі глядачі разом з головними героїнями зможуть розділити вражаючі пригоди, невеличкі секрети та відкрити сутність справжньої дружби. 

Подивитися мультфільм можна тут.

Лего Нiндзяго: Майстри Спiнжитсу. Сини Гармадону

У фантастичному всесвіті Ніндзяго живуть чотири невгамовні підлітки – Кай, Коул, Джей і Зейн. Вони володіють дивовижними здібностями – керуванням елементами вогню, льоду, землі та блискавки. Хлопці опинилися під керівництвом могутнього сенсея, який планує використати їхні вміння, щоб завадити здійсненню підступних планів свого брата, лорда Гармадону. У той час як Гармадон не залишає спроб заволодіти силою всіх артефактів, благородні ніндзя продовжують вчитися терпінню та мистецтву Кружитцю, перш ніж доведеться вступити у вирішальний бій з лиходієм. 

Подивитися мультфільм можна тут.

Кращі подружки

У місто приїжджає відома поп-зірка Ліві, яку просто обожнюють подружки: Емма, Мія, Олівія, Стефанія та Андреа. Справа в тому, що вони написали нову пісню. На їхню думку, вона має стати суперхітом. Дівчатка мріють показати їй свою музичну роботу, таким чином потрапивши у великий шоубізнес. Та співачка, почувши пісню невідомого гурту, вирішує викрасти її та представити аудиторії як свою власну композицію. Дівчатам доведеться зробити усе можливе й неможливе, щоб виправити ситуацію та відбороти справедливість. 

Подивитися мультфільм можна тут.

Суперкрила. Джетт і його друзі

Маленький літачок Джетт має важливу місію – він доставляє пошту по всьому світу. Так, у кожному новому сезоні літачок подорожує до нової країни і за всі сезони встигне побувати у близько 45 з них! Проте важливо, аби він встигав робити це вчасно. Він має вірних друзів, які готові прийти на допомогу та подолати будь-які перешкоди на шляху до отримувачів.

Подивитися мультфільм можна тут.

Рев та Рамбл

Сюжет розгортається пригодами восьмирічного хлопчика Рева та його найкращого друга Рамбла у місті Фендер Бенд. Ці двоє нерозлучних друзів завжди готові вирушити вперед до невідомого, адже кожен день приносить їм новий виклик. Поруч завжди вірні друзі: Евері та її квадроцикл Еллі, Оуен та його гоночний автомобіль Креш, Лорі та її потужна вантажівка Самоскид, Бо та його сором'язлива пожежна машина Спрітзер. Їм ніколи не буває нудно, адже на сімейному ранчо завжди невтомно працюють та проводять час із користю і задоволенням. 

Подивитися мультфільм можна тут.

Маленький БУ

Як піклуватися про тваринку? Що таке гігієна? І чому щеплення – це круто? Соля та Славко мають незвичайного друга – монстрика Бу, який поки що не знає відповідей на всі ці запитання, але скоро все зміниться! Яскраві серії-кліпи, у кожній з яких маленькі глядачі разом з Бу зроблять нові відкриття, дізнаються про те, що так довго їх цікавило і весело проведуть час.

Подивитися мультфільм можна тут.

Яся та її робот

Десь у майбутньому непосидюча бешкетниця Яся мешкає з батьками й папугою у космічному мегаполісі. Її життя сповнене пригод, а ще дівчинка просто обожнює свій рожевий летючий борд. Раптом, все перевертається з ніг на голову, коли у квартирі з’являється няня-робот, якому доведеться вбудованими алгоритмами давати раду шаленій енергії дитини. У 8-ми серіях яскравого мультика Яся потрапить на міжгалактичний конкурс, захоплюватиме зореліт і, найголовніше, зустріне справжніх друзів. 

Подивитися мультфільм можна тут.

Астерікс і таємне зілля

Могутні галли з давніх-давен черпали силу в секретному напої, який готував великий старець. Але прийшло лихо – поважний друїд Панорамікс звалився з дерева і зламав ногу. Переживаючи за майбутнє свого села, він вирішує піти у відставку, але перед цим йому потрібно підшукати талановитого наступника, якому він довірить секретний рецепт магічного зілля. Для виконання цієї непростої місії Панораміксу необхідний супровід, тому він просить допомоги у знаменитих Астерікса та Обелікса. Тепер героям потрібно вирушити в небезпечну подорож, щоб відшукати нового друїда, гідного осягнути рецепт таємного зілля.

Подивитися мультфільм можна тут.

Рок Доґ 2

Неймовірне продовження історії популярного собаки Боді, який знову повертається у дивовижний світ музики. Його група тепер не лише стала знаменитостями свого містечка, але й знайшла відданих шанувальників! Однак, коли друзі отримують унікальну пропозицію гастролювати із блискавичними хітами, вони починають розуміти, що слава має свою ціну. Грандіозні концерти, масштабна впізнаваність змінює їх особисто та псує стосунки між музикантами. Та чи вдасться їм залишитися вірним собі, щоб розкрити справжню силу рок-н-ролу? 

Подивитися мультфільм можна тут.

Новини по темі