Другий півфінал і нові серії — підтримуємо бойовий дух у цю пʼятницю з «Лігою Сміху» та «Бункером» на ТЕТ

Нові серії Ліги сміху та Бункера на ТЕТ - дивитися

У пʼятницю відбудеться другий півфінал «Ліги Сміху» та покажуть нові серії «Бункера».

Поділитися:

Уже сьогодні, 28 жовтня, на телеканалі ТЕТ — марафон якісного гумору та сатири для підтримки бойового духу та гарного настрою: канал покаже другий півфінал «Ліги Сміху» о 18:00 та нові серії «Бункера» о 22:30.

ліга сміху

У гумористичному шоу «Ліга Сміху» глядачі насолодяться найкращими виступами команд у півфіналі: «Наш формат» зі Станіславом Бокланом, «В активному пошуку» з Володимиром Дантесом і «Пішло поїхало» з Олесею Жураківською. А наприкінці — оригінальний театральний конкурс з запрошеними «лігасмішниками» та імпровізаційний блок «Музикальна підстава».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тому що сміх – він лікує": Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова, Тетяна Песик та Олександра Машлятіна про те, чому «Ліга Сміху» стане терапевтичним засобом для ментального здоров’я українців

А одразу після найулюбленішого гумористичного шоу українців — зовсім нова, але не менш улюблена сатирично-патріотична комедія «Бункер». Яке ще божевілля чекати від найогидніших «особистостей руського миру», та що вони насправді думають — покаже ТЕТ і розкаже Юрій Ткач.

ліга сміху

Сміємося з найкращих українських жартів і недолугого ворога разом з шоу «Ліга Сміху» о 18:00 та комедією «Бункер» о 22:30 на телеканалі ТЕТ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники «Ліги Сміху» заснували фонд «Ліга Допомоги» та будуватимуть тимчасове житло українцям

Новини по темі