«Думало воно, що зможе свято відібрати»: актори «Вечірнього Кварталу» переспівали на свій лад реп-хіт воєнного часу і анонсували різдвяний та новорічний концерти

Актори «Вечірнього Кварталу» анонсували різдвяний та новорічний концерти

На телеканалі ТЕТ відбудеться одразу дві святкові прем’єри!

Поділитися:

24 та 31 грудня на телеканалі ТЕТ відбудеться одразу дві святкові прем’єри: різдвяний та новорічний «Вечірній Квартал».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Частина нашого українського ДНК — це гумор, і без нього ніяк», — Юрій Ткач про спецсезон «Ліги Сміху»

Об’єднавшись для святкового промо-ролику, актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» заспівали разом свою версію популярного треку 2022 року молодого артиста Jockii Druce – «Шо ви браття». У переспіві від «кварталівців» текст прозвучав трохи інакше: актори торкнулись теми святкування різдвяних та новорічних свят у сьогоднішніх реаліях, з постійними відключеннями світла та повітряними тривогами. Проте гумористи впевнені, що нічого не може зруйнувати свято українцям, і в ці святкові дні потрібно обов’язково підняти келихи за ЗСУ та за нашу перемогу, яка буде вже зовсім скоро. До речі, ролик був відзнятий в укритті - на парковці, що підкреслює реалії сьогодення, з якими щодня стикаються українці.

«Ворогам не відібрати у нас наших свят! Звичайно, цього року не буде таких пишних святкувань, як раніше. Але навіть без світла і в укритті ми не розгубимося та зможемо зустріти Новий рік і загадати найголовніше бажання кожного українця - про нашу якнайшвидшу перемогу. Цей настрій ми хочемо передати і у нашому святковому промо-ролику. Для нього автори Студії «Квартал 95» адаптували слова реп-хіта Jockii Druce «Шо ви браття», який став одним із гімнів воєнного часу. І звичайно, щоб підтримати українців і створити кожному святковий настрій, до Різдва і Нового року ми підготували спеціальні благодійні концерти «Вечірнього Кварталу», які заряджені на перемогу», - говорить художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий. 

Окрім того, у промо-ролику не обійшлось без ще одної мрії кожного українця: палаючого кремля, на який «кварталівці» споглядають через екран телевізорів.

«Думало воно, що зможе свято відібрати. Хай сідає … ялинку! Нас не налякати!», - співають у ролику актори.

У різдвяному та новорічному концертах «Вечірнього Кварталу» на глядачів очікує злободенний гумор, про війну та реалії нашого сьогодення, а також ексклюзивні номери від запрошених зірок з піснями, які наразі супроводжують наше життя. Попри усі події, гумористи підійматимуть настрій українцям, аби ще раз підкреслити, що ворогові нас не зламати. Адже сміємось – отже перемагаємо!

Вечірній Квартал

Вже багато років українці зустрічають різдвяні та новорічні свята разом з «Вечірнім Кварталом». Тому дивіться 24 грудня о 20:00 - різдвяний «Вечірній Квартал», а 31 грудня - новорічний «Вечірній Квартал» в ефірі телеканалу ТЕТ.

Новини по темі