«Вечірній Квартал» підготував новий благодійний концерт — не пропустіть на ТЕТ

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі
Дивіться новий благодійний концерт Вечірнього Кварталу на ТЕТ

У суботу в ефірі ТЕТ покажуть новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу».

Поділитися:

5 листопада о 19:00 телеканал ТЕТ покаже новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу». Захід було проведено для українських військових, лікарів, залізничників і всіх, хто зараз наближає перемогу України, аби вшанувати героїв і підтримати бойовий дух.

«Зараз у нашої країни — непрості часи. Але у нашого народу є суперсила — ми вміємо сміятися над ворогом, знаходити позитив навіть у найскладніших моментах і з гумором ставитися до проблем. Сміємось — отже, перемагаємо!», — говорить художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим зараз займається новий ведучий «Ліги Сміху» на ТЕТ Віктор Розовий

У свіжих номерах актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» покажуть найактуальніші та реальні ситуації — смішні, проте знайомі кожному українцю.

Юрій Великий і Володимир Мартинець покажуть епізод з життя російського військовополоненого, який потрапив на інтервʼю до Володимира Золкіна.

Один з номерів буде присвячено спокійному, врівноваженому чоловікові, про якого мріє більшість жінок. Але буває, що такий спокій просто бісить — про це сценка у квартирі Олексія Арестовича у виконанні Євгена Кошового та Ольги Жуковцової.

В концерті візьмуть участь  українські зірки та молоді виконавці, які вперше вийдуть на сцену «Вечірнього Кварталу»: Wellboy виконає пісню «Ворогів на ножі», група Мюслі UA — попурі із власних хітів.

А Міша Крупін виступить в дуеті з вокалісткою «Жіночого Кварталу» Вірою Кекелією — вони виконають пісню «У нашому місті». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ефірі телеканалу ТЕТ покажуть благодійний концерт «Вечірнього Кварталу», присвячений українським військовим

вечірній квартал

Українські глядачі зможуть щиро посміятися з гумору, який «на часі», на заздрість ворогу та насолодитися композиціями улюблених виконавців.

З 24 лютого актори Студії «Квартал 95» дали майже 150 виступів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців, організовуючи концерти у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах та на станціях метро. З 2014 року вони волонтерять і  продовжують боротися на інформаційному фронті.

Дивіться благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» у суботу, 5 листопада, о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі