Джамала відверто розповіла про материнство та післяпологову депресію

Джамала - інтерв'ю про материнство та післяпологову депресію
@jamalajaaa

Співачка зізналася, що змінилося у її житті після народження сина.

Поділитися:

Цієї весни Джамала, співачка кримськотатарського походження і тренер проекту Голос країни, вперше стала мамою. У своєму останньому інтерв'ю для «Крим. Реалії» співачка відверто поділилася подробицями того, як змінилося її життя після пологів.

Як зізналася артистка, її декретна відпустка тривала всього два тижні:

«Два тижні я була вдома й настільки занурилася в цей стан, що навіть мій чоловік говорив: "Слухай, може, ти кудись вийдеш?". А я не хотіла. Мені було настільки класно. Все організувала. Тут у мене пеленальний столик, тут ліжечко, тут я колишу, тут я сплю, тут годую. Я якось собі все зручно зробила, що поява будь-якої людини в будинку — навіть якщо хтось заходив у гості з близьких — мене насторожувала. Загалом, була повна синхронізація. Мені подобається це слово, воно чітко відображає, наскільки ми з сином були в єднанні.»

Джамала також розповіла, що якби у неї була можливість довше посидіти з сином, вона обов'язково б нею скористалася. Виконавиця вважає, що діти виправдовують наше існування, і бути мамою для неї — справжнє задоволення. У це легко повірити, якщо згадати, наскільки стильно і красиво виглядала Джамала під час вагітності.

@jamalajaaa

«Мені хотілося відповісти за всіх вагітних жінок, щоб ніхто не сказав, що вагітність — це мляві морквини, страшненькі дівчатка. У мене була одержимість виглядати добре, захищаючи всіх вагітних. Ми зі стилістом працювали над кожною деталлю. Хотілося просто показати, що може бути інакше,» — поділилася співачка.

Можливо, саме завдяки такому правильному налаштуванню артистці вдалося уникнути післяпологової депресії. Вона намагалася захистити себе від поганого настрою інших матусь і слухала більше позитивної музики.

«Я листувалася у соцмережах з жінками, які народили в той же період. Вони мені розповідали про свій настрій, і я іноді закривала листування, щоб не переймати його. Якась смуток-туга находила. Мене рятувала музика. Тому прокидайтеся з правильною музикою. Змушуйте себе слухати позитивну музику, якщо вам сумно. Якщо вам погано, не навантажуйте себе мінорними піснями.»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який вінок! Джамала приміряла неймовірне українське вбрання

Новини по темі