Дженніфер Еністон прокоментувала розлучення з Бредом Піттом

Дженніфер Еністон відверто про розлучення з Бредом Піттом
gettyimages.com

Акторка також пригадала свою першу зустріч з Анджеліною Джолі.

Поділитися:

Після новини про офіційне розлучення акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта шанувальники почали обговорювати можливий роман між Бредом та його екс-дружиною Дженіфер Енністон. Але в інтерв'ю для видання Vanity Fair Дженніфер розвіяла усі чутки про їхні близькі стосунки. До того ж зірка пригадала свою першу і єдину в житті зустріч з Анджеліною Джолі. Це сталося у 2004-му, незадовго до прем'єри стрічки «Містер та Місіс Сміт», де зіграли Джолі та Пітт. Дженніфер виходила із павільйону, де знімали серіал «Друзі», і побачила Анджеліну: 

Ми випадково зустрілися на парковці: побачивши Анджеліну, я підійшла до неї і представилася. Після цього я зізналася їй: «Бред дуже радий, що буде працювати з вами. Сподіваюся, що ви добре проведете час

Далі ми знаємо всю історію. У 2005-му Бред покинув Дженніфер незадовго після закінчення зйомок «Містера та Місіс Сміт». 

«Це сталося майже одночасно: початок знімального процесу і розлад наших із Бредом стосунків. Я дуже швидко зрозуміла, що він захопився іншою жінкою, але ніяк не могла змусити себе в це повірити. Незважаючи ні на що, я хотіла йому вірити. Коли відкрилася правда, мені було по-справжньому неприємно», - зізналася Еністон. 

Більше про зіркову історію Дженніфер Еністон дивіться у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють примирення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта після розлучення

Новини по темі