Що Дженніфер Еністон думає про свій шлюб із Бредом Піттом

Що Дженніфер Еністон думає про свій шлюб із Бредом Піттом | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Відверте зізнання акторки.

Поділитися:

Хоча відомі американські актори, улюблене екс-подружжя мільйонів Бред Пітт та Дженніфер Еністон розірвали шлюб понад 10 років тому, їхні стосунки не залишають нікого байдужими й сьогодні. Дженніфер сміливо коментує їхнє розлучення для преси, а одного разу навіть зізналась у коханні до Бреда.

Після розриву з Піттом Еністон тривалий час не помічали в компанії чоловіків. Уже у 2015-му вона вийшла заміж за 48-річного актора Джастіна Теру. Та їхній щлюб також розвалився, і, до слова, причини досі не відомі. Подейкують, це трапилося через зраду актора. 

Фото: Getty Images

Нещодавно для видання Elle Дженніфер прокоментувала, що думає про свої шлюби з екс-чоловіками. Зірка вважає, що їх об'єднували прекрасні стосунки, і вона ні про що не шкодує: 

«Шлюби з Бредом і Джастіном я вважаю вдалими, адже, розлучившись, ми продовжили рухатися в напрямку до щастя. Багато хто вважає, що заміжжя повинно бути одним на все життя і, бажано, до смерті. Однак що робити, якщо ти не задоволений сімейним життям? Мені здається, є люди, створені для сім'ї та шлюбу, але не впевнена, що належу до них»

Селебріті також зауважила, що не хоче бути самотньою, проте не любить загадувати наперед. На думку Еністон, потрібно жити сьогоднішнім днем, а не мріями про майбутнє.

Більше про зіркову історію Дженніфер Еністон дізнавайся у відео: 

Ще кілька новин про улюблену акторку: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі