Дженніфер Еністон запросила екс-чоловіка на святкування свого 50-річчя

Як Дженніфер Еністон відсвяткувала день народження
gettyimages.com

Бред Пітт завітав на вечірку на честь дня народження Дженніфер Еністон.

Поділитися:

Декілька невиразних фото змусили фанатів Дженніфер Еністон втратити сон - чоловік у чорному заходить до одного з готелів Лос-Анджелеса. І цей чоловік - популярний американський актор Бред Пітт, який йде на вечірку до своєї колишньої. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Дженніфер Еністон стане мамою у 50 років

Востаннє Пітта та Еністон бачили разом на публіці аж 15 років тому, ще до їхнього офіційного розлучення. І ось пара більше не приховує, що поновила спілкування. Фанати гадають - це звичайний дружній візит чи актори знову разом? 

«Вона має триматися від нього подалі»;

«Це неймовірно. Я думаю, час лікує рани. Чудово, якщо вони після всього залишаються друзями»;

«Одного разу зрадив - зрадить знову», - пишуть прихильники. 

Шлюб Дженніфер Еністон та Бреда Пітта тривав 5 років. 2005-го пара розлучилася. Пітт покинув кохану заради іншої акторки - Анджеліни Джолі. Еністон довго й важко переживала розрив, та зрештою оговталась і встигла одружитися й розлучитися з актором і продюсером Джастіном Теру. 

Здається, на сьогоднішій день вже нічого не стримує Дженніфер та Бреда поновити стосунки. Вона вільна, а його історія з Джолі завершена, хоча вони ще продовжують судову тяганину. До речі, останнім часом Бреду приписували роман з акторкою Шарліз Терон, але на свято до екс-коханої Дженніфер він приїхав сам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон розповіла, яким може бути продовження серіалу «Друзі»

Фото: gettyimages.com

Новини по темі