Єгор Гордєєв показав свою холостяцьку квартиру та розказав про вчинок, який Неля Шовкопляс ніколи йому не забуде

Єгор Гордєєв розказав про особисте життя та показав холостяцьку квартиру
Instagram / yegorgordeev

Цього року ведучій «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв став продюсером денного шоу «Твій день». Здається кар'єрна вершина йому підкорилася, а що ж на особистому фронті — дізналася програма ЖВЛ.

Поділитися:

Уже кілька років Єгор Гордєєв будить всю Україну, бо є зіркою ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Програма ЖВЛ завітала у гості до телеведучого, щоб з'ясувати, як живе Єгор Гордєєв у своїй холостяцькій квартирі та запитати в нього про особисте.

Як і належить ведучому ранкового шоу, Єгор Гордєєв прокидається дуже рано, будить та вигулює свого улюбленого пса Джуна, готує запашну каву та вирушає на роботу. Сидіти без діла не в його правилах. Навіть у свій вихідний день Єгор приймає гостей та проводить екскурсію по новенькій квартирі, запрошує на кухню для чаювання. Кулінаром телеведучій себе не вважає, а от баристою — цілком:

Бабуся привчила мене до кави. Вона казала — я лікар, я тобі кажу, що в маленьких дозах кава тобі не завадить. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка розказала, як познайомилася зі своїм чоловіком та показала заміський маєток

Шалений робочий графік вносить свої корективи і в особисте життя. У свою нову ідеальну квартиру Єгор приходить тільки переночувати. Майже весь час телеведучій проводить в офісі на Подолі. Але він не шкодує, та згадує:

Щоб піти працювати на телєк я пішов з достатньо прибуткової роботи у рекламній агенції, але радити цього я не зможу нікому.

Отримував Єгор Гордєєв і пропозиції стати моделлю, але, як стверджує телеведучій, він не зможе довго працювати там, де йому не цікаво. 

Які стосунки у Єгора Гордєєва з Нелею Шовкопляс

Дуже органічним здається теледует Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс. Єгор Гордєєв коментує:

Я такий суворий, а вона все згладжує.

Але так було не завжди, бо спрацювалися Єгор та Неля не відразу та дуже довго притиралися один до одного, а сперечаються і досі. 

Єгор Гордєєв Неля Шовкопляс фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вона виховала зірку: як виглядають та про що розказують мами Сергія Бабкіна, Євгена Клопотенко, Микити Алексєєва та Тараса Тополі

Єгор Гордєєв згадує, що перший ефір Нелі Шовкопляс він проспав, і вона це завжди пам'ятає. Тепер телеведучій себе підстраховує та ставить зразу два будильники. Дружини, що будила б Єгора на ранні ефіри, у телеведучого і досі немає, але він упевнений, що все ще попереду. 

Дивіться відео ефір з подробицями особистого життя Єгора Гордєєва:

Новини по темі