Вона виховала зірку: як виглядають та про що розказують мами Сергія Бабкіна, Євгена Клопотенко, Микити Алексєєва та Тараса Тополі

Відомі шоу-мени познайомили Катерину Осадчу зі своїми мамами та розповіли про свої стосунки з найближчою людиною.

Поділитися:

Які мами у найбажаніших чоловіків України? Хто народив та виховав зірок? Програма «Світське життя» з Катериною Осадчою завітала до тих, хто найбільше пишається успіхами синів. 

Яка мама в Олега Кензова

Співак Олег Кензов виступає на сцені столичного ресторану «Аляска», тим часом у гримерці його чекає мама. Лариса Кензова обожнює свого сина та готова заради нього на все.

Я пишаюся своїм сином та кохаю його до сліз, — говорить мама артиста

«Татів бродяга — мамин симпатяга», так ласкаво називає сина Лариса Кензова. Аби атриста-шибиника не відрахували зі школи, мама Олега звільнилася з роботи та упродовж кількох років сиділа з сином за однією партою. 

Яка мама в Сергія Бабкіна

«Мати в хату — дітям свято» — так зустрічає найріднішу гостю в Харкові український музикант та актор Сергій Бабкін. Мама з пустими руками не приходить — гостинцями пригощає, бо впевнена, що шлях до серця лежить через шлунок.

Щоб сини завжди перебували під наглядом, Ніна Павлівна зі шкільної вчительки перекваліфікувалась у виховательку дитячого садочка. Зараз матуся не пропускає жодного концерту сина, бо саме з її подачі він став артистом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розказала Катерині Осадчій про те, як худла після пологів та про плани на другу дитину

Яка мама в Микити Алексєєва

У Києві в ботанічному саду нагулює апетит перед пікніком Микита Алексєєв зі своєю мамою. Декілька раз на тиждень в насиченому графіку артиста обов'язково зарезервований час для зустрічей з мамою. Олена Володимирівна виховувала майбутнього артиста сама, але зуміла дати Микиті все найкраще. Працювала на декількох роботах, щоб син ні в чому не відчував потреби.

У мене завжди запитували — ти пишаєшся своїм сином? Взагалі-то «так», але мене завжди турбувала безпека Микити та його здоров'я.

Олена Володимирівна, професійна косметологиня, докладає руку і до зіркового вигляду сина, дбає про його зірковий зовнішній вигляд та радить частіше одягати костюми.

Яка мама в Євгена Клопотенко

«Яйце курку вчить» — інструктаж перед закупами на столичному ринку проводить шеф-кухар Євген Клопотенко для своєї мами. Але так було не завжди. Саме від мами, Олени Володимирівни, майбутній кухар пізнав ази кулінарії. 

Він дуже любив мені допомагати з лінивими варениками. Спочатку серце кров'ю обливалося, бо було шкода нової плити. Якби я тоді плиту поставила вище за інтереси сина, то не знаю якби сьогодні склалася його доля. 

Мама Євгена, вчителька української мови, дуже часто критикує сина за мовні огріхи в ефірі, а син може зробити зауваження мамі за недосконалий смак борщу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: «В мене декілька разів була післяпологова депресія»

Яка мама у Тараса Тополі

Уже 10 років мама лідеру групи «Антитіла» проживає у Нью-Йорку. Тарас Тополя зв'язок з мамою підтримує за допомогою скайпу. Мама головна прихильниця творчості свого сина. Два роки тому вона спеціально прилетіла на концерт гурту до Харкова — кордони для такої події не проблема. 

Артисти завжди дуже раді присутності матусь на своїх концертах та залюбки співають для них та присвячують їм пісні.