Електровелосипеди стають новим елементом сучасного способу життя

Електровелосипед  - rozertka.ua

Світ із нетерпінням чекає на нові різновиди “транспорту майбутнього”.

Поділитися:

Світ із нетерпінням чекає на нові різновиди “транспорту майбутнього”. Але деякі прогресивні транспортні засоби вже захоплюють наші дороги. Екологічні, стрімкі, комфортні електровелосипеди стають новим трендом особистого транспорту. Саме час дізнатись більше про цей актуальний засіб пересування.

ШВИДКІСТЬ НА ДВОХ КОЛЕСАХ 

   Як свідчить статистика Google, цього літа градус цікавості до електровелосипедів сягнув рекордної позначки. Особливо цим відзначились країни Європи. Українці також поступово приєднуються до всесвітньої спілки прихильників цього “енергійного” транспорту.

Електровелосипед

  Електробайки цілком відповідають тенденціям розвитку прогресивного індивідуального транспорту. Вони безпечні для екології, економічні, корисні для підтримки гарної фізичної форми. До того ж, чим більше людей користуються таким засобом пересування, тим вільніше на дорогах.

ОСОБЛИВОСТІ ЕЛЕКТРОВЕЛОСИПЕДІВ 

   Від класичних велосипедів ці пристрої відрізняються наявністю додаткового обладнання. Це, зокрема, електричний двигун, акумулятор, а також контролер. Електричні деталі потрібні, щоби час від часу допомагати велосипедисту. Двигун забезпечує можливість легше долати підйоми, спрощує рух по нерівній місцевості.

   Сучасний електровелосипед допомагає долати значні відстані та їхати набагато довше, не докладаючи надмірних зусиль. Додаткова рушійна сила підвищує його практичність та універсальність. Власник електробайку може дістатись до роботи, залишившись свіжим та енергійним. Подібні пристрої також сподобаються людям, котрим важко їздити на звичайних велосипедах. Наприклад, через похилий вік чи слабке здоров’я.

Вдалий вибір

   Якщо Ви вже вирішили, що варто спробувати електробайк, лишається питання - як вибрати підхожу модель. Типове рішення - пристрій, котрий нагадує традиційний велосипед. Двигун найчастіше розташований на колесі.

   Цікавим варіантом можуть бути моделі з посиленою рамою та широкими покришками. Вони мають кращу прохідність, добре показують себе на нерівних дорогах.

   Компактні складні моделі годяться, щоби їздити по місту на невеликі відстані. Такий мініатюрний електробайк зручно перевозити в багажнику авто.

Електровелосипед

   Важливі параметри вибору - характеристики електричної частини. Від потужності двигуна залежить максимальна швидкість. Також варто дізнатись, на скільки кілометрів вистачає заряду батареї.

Як повинні їздити по місту велосипеди та сігвеї

   Сьогодні існує велике різноманіття особистого електротранспорту. Деякі з таких засобів пересування призначені переважно для паркового катання. А от сігвеї здатні бути повноцінним альтернативним транспортом. Але в ПДР поки що немає чітких рекомендацій щодо їхнього місця в системі дорожнього руху. Тому власники сігвеїв переважно їздять по пішохідних доріжках.

   Найкраще місце для електробайків - спеціальні велодоріжки. Крім того, вони, як звичайні велосипеди, можуть їхати проїзною частиною. Звісно, за умови повного дотримання правил дорожнього руху.

ТРОХИ ПІДСУМКІВ

   Електровелосипеди відкривають нові можливості для пересування по місту або далеких цікавих веломандрівок. Це транспорт, котрий не обмежує велосипедиста його фізичними можливостями. Нові моделі можна знайти в інтернет-магазині “Розетка”. Тут можна почитати відгуки, ознайомитись із властивостями товарів та визначити, який краще. Великий вибір різного електротранспорту можна знайти в нашому інтернет-магазині, якщо перейти за наступним посиланням: https://rozetka.com.ua/elektrovelosipedy/c4627631/

Новини по темі