Валентина Хамайко та Олександр Попов презентували «Сніданок. Вихідний» на фестивалі Family Day

Валентина Хамайко та Олександр Попов презентували «Сніданок. Вихідний» на фестивалі Family Day

У суботу, 21 травня, в київському парку «Перемога» на фестивалі Family Day розташувався яскравий майданчик «Сніданок.Вихідний».

Поділитися:

Гостей зустрічали ведучі Валентина Хамайко та Олександр ПоповОлександр Попов. Їхніми маленькими помічникам були Валині діти  Соломія та Михайлик. Розповісти про нову книжку про садівництво зі смаком «Сніданки в саду» приїхали автори Наталія Підлісна та Руслан Сенічкін. Вони пригощали глядачів печивом «Три шоколади» за рецептом Валі Хамайко та крокетами за Руслановим рецептом.

Валентина ХамайкоВсю «глядацьку залу» в наметі заповнили діти різного віку з батьками та бабусями-дідусями і сімейні пари - найвідданіші глядачі «Сніданку з 1+1». На території було багато красивої зелені, квітів, ягідних кущів від ТМ Брусвяна і навіть живий куточок з каченятами і кроликами. Комфорт створив меблевий партнер Blest. Маленькі відвідувачі разом з аніматорами студії «ДумайРум» проводили різні досліди й експерименти з корисними продуктами: петрушкою, редискою, зерном.

Двоє щасливчиків, які написали цілий вірш про ранкову програму «Сніданок.Вихідний», заслужили запрошення на зйомки за лаштунки прямого ефіру. Маленькі гості шикувалися в чергу, щоб розповісти Валі й Сашкові свої улюблені вірші та заспівати. Діти також підготували сюрприз для Руслана Сенічкіна – портрет-абстракцію, який Руслан вирішив подарувати своїй мамі.

Руслан СенічкінРуслан Сенічкін та Наталія Підлісна розповіли про книжку, обговорили її розділи, поділилися кулінарними секретами і корисними порадами для садівників. Згадали і таку цікаву рослину, як ревінь, з якого виходять смачні пироги й киселі. Наталя Підлісна дуже рекомендує його для городів, а в книжці є рецепт десерту з ревенем і полуницями, які природно підсолоджують ревінь. Ведучі показали свіжі стебельця ревеню та дружно скуштували його.

У новій книжці містяться різноманітні пропозиції смачних сніданків, зокрема і на свіжому повітрі, страв з натуральних продуктів для пікніків і домашніх трапез.

«Тішить те, що зараз спостерігається колосальний інтерес до садів і городів. Наша також і про їжу. Їжу, яку вперше приготували і випробували на собі. І тільки переконавшись у якості і смаку страви, ми з упевненістю ділимося з вами усіма радощами від приготування.» - розповідає Руслан Сенічкін.

5 найкращих парків для прогулянок у КиєвіКульмінацією заходу стала участь ведучих «Сніданок.Вихідний» в воркшопі фахівця гончарної майстерні Karuk Ceramics: спільними зусиллями вони створили з глини брендований глечик з логотипом «Сніданку»!

Валентина та Олександр діляться емоціями: «Враження від заходу й енергетика прекрасні! Кумедно, що ми встигли побувати в ролях Діда Мороза і Снігуроньки, роздаючи дітям подарунки за їхні прекрасні вірші, якими вони нас дуже потішили. Ми справді щасливі, що ця перша презентація була такою насиченою і що ми поспілкувалися з нашими глядачами так близько, а не зі звичного екрана!».

8 локацій для романтичних побачень у КиєвіСтворювала зелену красу на ділянці «Сніданок.Вихідний» художник-декоратор Ольга Грузд із «Celebration event decor studio».
Прекрасну книжку-подарунок про садівництво з нового ракурсу й секрети смачних і корисних страв з яскравими ілюстраціями та практичними порадами шукайте і замовляйте тут.

«Сніданок.Вихідний» - новий інформаційно-розважальний проект від творців «Сніданку з 1+1», що виходить в ефір з 08:00.