Єва Лонгорія захопила пишною червоною сукнею з глибоким вирізом

Єва Лонгорія захопила пишною червоною сукнею з глибоким вирізом | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Колір вогню їй до лиця.

Поділитися:

Голлівудська акторка Єва Лонгорія – велика шанувальниця розкішних суконь та спокусливих образів. Так, вона невтомно тішить своїх шанувальників знімками у найрізноманітніших аутфітах. Та останні фото зірки в Instagram змусили її підписників замислитись – а чи не походить Єва зі знатного роду, адже у цій червоній сукні вона неймовірно нагадує королеву.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Акторка зачарувала пишним вбранням від Monique Lhuillier з глибоким декольте та стилізованими трояндами. Вишукані колір та фасон зробили й без того тендітну фігуру Лонгорії просто невагомою.

У витонченому образі латиноамериканська красуня провела захід під назвою Coco Live in concert, який днями відбувся в Лос-Анджелесі. Подія була присвячена Дню мертвих – національному мексиканському святу, та відомому діснеївському комп’ютерно-анімаційному 3D фільму «Коко» – стрічка знайомить глядача саме з цим дійством.

Ми були раді розділити зі всіма охочими нашу улюблену традицію – День мертвих. На щастя, існує така неймовірна стрічка [«Коко»], яка розкриває справжню красу цього фестивалю, – зазначила Лонгорія під фото.

Нагадаємо, нещодавно мережа «розтанула» від чарівних знімків маленького сина Єви Сантьяго Енріке. Попри щільний графік акторка встигає проводити з малюком вдосталь часу. Як їй вдається гармонійно поєднувати родину та роботу, дізнавайся у відео:

Більше цікавих новин про Єву Лонгорію читай тут:

1. 

2.  

3.  

4.  

Новини по темі