Єва Лонгорія спокушає відвертим декольте в бурштиновій сукні

Єва Лонгорія засвітила груди в надвідвертій сукні (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Новий гарячий образ 44-річної зірки.

Поділитися:

Учора акторка Єва Лонгорія разом із зірковими колегами відвідала благодійний вечір amfAR. На урочисту подію вона прибула в розкішній приталеній сукні благородгого відтінку жовтого — бурштинового. 

Родзинку вбранню додавали пікантні вирізи в зоні декольте, на плечах і на спині, а до того ж розріз на спідниці, який підкреслив ноги. Знайшлося місце і для блискучих акцентів: паєтки на об’ємних рукавах, а на горловині — вузли з бісером.

Із прикрас Єва Лонгорія вдягнула лише лаконічні сережки, а ось у макіяжі розмінюватися на дрібниці не стала — надала перевагу коричневому smokey eyes і пишним накладним віям. Вуста мали спокусливий вигляд завдяки глянцевому блиску кавового відтінку. 

Нагадаємо, що у вересні Єва Лонгорія неоднарозово дивувала шанувальників стильними виходами. Саме тому стала однією з наймодніших знаменитостей місяця

Дивись ексклюзивне інтерв’ю з акторкою для «Світського життя»: 

Інші новини про Єву Лонгорію:

1. З чим поєднати зміїний принт: Стильна ідея від Єви Лонгорії

2. Єва Лонгорія засвітила спіднє в напівпрозорій сукні (фото)

3. Ідеальний брючний костюм на осінь: Такий носить Єва Лонгорія

4. Єва Лонгорія показала перші кроки маленького сина (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі