Євробачення-2022: стало відомо, під яким номером виступатиме Kalush Orchestra від України у першому півфіналі

Стало відомо, під яким номером виступатиме Україна у першому півфіналі
Instagram/kalush.official

Став відомий номер виступу гурту від України на пісенному конкурсі "Євробачення".

Поділитися:

Не зважаючи на те, що в Україні триває повномасштабна війна, яку розпочала росія, гурт Kalush Orchestra візьме учать у "Євробаченні-2022". Сьогодні вже стало відомо, під яким номером лунатиме наша пісня "Stefania" у першому полу фіналі шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмерекери прогнозують перемогу Україні на Євробаченні 2022

У першому півфіналі, що відбудеться 10 травня, візьмуть участь 17 країн. Гурт Kalush Orchestra виступить під номером "6". Про це повідомили організатори на офіційному сайті конкурсу.

номер Kalush Orchestra

Поки невідомо, як саме гурт представлятиме Україну на "Євробаченні". Попередньо виступ артисти запишуть у безпечному місці та відправлять організаторам пісенного конкурсу. Але не виключено, що Україна переможе російських окупантів до травня: у такому разі Kalush відправиться до Італії особисто та заспіває наживо на всю Європу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійний марафон Save Ukraine — #StopWar)

За час війни пісня "Stefania", з якою гурт став фаворитом глядацького голосування на відборі та виступатиме на "Євробаченні", стала певним символом боротьби за свободу, адже користувачі соцмереж підкладають цю пісню на фон відеороликів, присвячених героїчній боротьбі України проти росії. 

Новини по темі