«Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійний марафон Save Ukraine — #StopWar)

«Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійни марафон Save Ukraine — #StopWar)

Сьогодні відбувся міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який обʼєднав практично весь світ, оскільки зібрав понад 50 учасників, серед яких музиканти, волонтери, спортсмени, громадські активісти та політичні лідери багатьох країн світ

Поділитися:

Відомі українські виконавці та гурти долучилися до благодійного марафону Save Ukraine — #StopWar, щоб поширювати правду про події в України, популяризувати українську культуру та спонукати світову спільноту до активної підтримки українців у боротьбі з російською агресією.

Більшість українських виконавців вийшли в ефір з попередньо записаними виступами, адже знаходяться в Україні: хтось захищає рідну землю зі зброєю в руках, хтось — піснею чи волонтерить у штабах допомоги. Саме з волонтерського штабу виступив популярний гурт Go_A, який у 2021 році посів 5 місце на «Євробаченні» та здобув світову популярність.

go_aФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧи братиме Україна участь у "Євробаченні-2022" у зв'язку з війною

Гурт виконав свій знаменитий «Шум»/SHUM, який на «Євробаченні» був в лідерах глядацького голосування. Сьогоднішня версія «Шуму» отримає не менше глядацьких симпатій, адже записана прямісінько у волонтерському штабі. Катерина Павленко починає співати біля маскувальної сітки, яку плетуть жінки, згодом рухається коридорами, де жінки сортують їжу, ліплять вареники, розкладають одяг і зрештою долучається до чищення картоплі. Виконувати веснянку Катерині допомагають діти.

«Коли розумієш, що майбутнє в України не просто є, а що воно буде сильним, незалежним, вільним, талановитим, нестиме культуру та історію, не сплюндровану сусідським лайном. Дивовижно як війна об'єднала усіх на шляху до перемоги, віримо, що так буде й надалі. Дякую Go-A, ви – любов», – коментують під відео у мережі YouTube.

В коментарях цю версію «Шуму» назвали найкращою, оскільки вона показує, що «незалежно від того де ти знаходишся, в яких умовах, обставинах, завжди потрібно бути людьми, підтримувати один одного і допомагати, вірити у кожного і берегти».

Новини по темі