Лідія Таран постала у несподіваному та ефектному образі

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран дала відверте інтерв’ю про своє особисте життя
clutch.ua

Лідія розповіла про дитинство, шлях до успіху та ключові моменти життя.

Поділитися:

Нещодавно ведуча ТСН знялась у літній фотосесії на березі Київського моря. В ексклюзивному інтерв'ю для видання Clutch Лідія розповіла про своє дитинство, шлях до успіху та особисте. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проводить вихідні з донькою Лідія Таран

Коли мене запитують про дитинство, перед очима відразу вимальовується велике листяне дерево, яке росло між будинками моєї бабусі і її сусідами. Це була шовковиця. Ми з братом і друзями залазили на неї, будували будиночки, уявляли себе дорослими. На цьому дереві могли сидіти годинами.

Ведуча асоціює своє дитинство з літом. Її батьки жили у великому місті, у Києві. Як тільки наставало літо, дівчинка їхала до бабусі.

«У мене було вільне дитинство. Ми купалися до знемоги, щось продавали на базарі ... Займалися такими речами, яким у великому місті не місце. Ми, звичайно, і в Києві купалися в Дніпрі, але це не можна порівнювати».

Згадуючи шкільні часи, Лідія розповіла, що навчалася у районній школі на лівому березі Києва. Її школа на той час була російською, але там відкрили «український клас», у який й потрапила майбутня ведуча. Однак згодом цей клас почали вважати непрестижним, а навчання велося абияк. 

Зізнаюся чесно, я іноді прогулювала, замість уроків бігла в бібліотеку і годинами сиділа за книжками.

Ведуча також зізналася, що з дитинства не мріяла стати ведучою. Після закінчення ліцею Лідія подала документи на факультет міжнародних відносин, однак не пройшла, тому змушена була використати свій останній шанс. Майбутня зірка вступила в Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, приймальна комісія якого ще працювала і взяла її документи.

«Навіть на телебачення я потрапила завдяки щасливим збігам обставин. Мій хлопець працював на радіо, і я іноді приходила до нього в студію. У тій же будівлі, де розташовувалася радіостанція, якраз будувався Новий канал. Вирішила спробувати вдачу - прийшла, сказала, що хочу працювати. І мене взяли».

Лідія Таран народила доньку Василину у 30 років. Жінка стверджує, що народження дитини тільки позитивно вплинуло на її кар'єрне життя: 

«Я взагалі вважаю дурістю думку про те, що діти можуть перешкодити кар'єрі. Вони дають таке перезавантаження, таке переосмислення життя, що багато або починають ще з більшим завзяттям працювати і досягати успіху, або кардинально змінюються внутрішньо і знаходять себе в зовсім іншій сфері діяльності». 

Зараз Лідія та Василина кращі подруги. Ведуча зізнається, що інколи потрібно вмикати режим «суворої матусі» та критика, проте вона любить доньку найдужче за все у житті. Вже скоро Василина стане підлітком, і Лідія готується підтримати її у цей непростий для кожної людини період. 

Батьки в цей період повинні проявити чутливість і зорієнтувати дитину правильно, але в той же час навчити самостійності і відповідальності за власний вибір.

Лідія Таран наголосила, що їх стосунки з Андрієм Доманським вже давно у минулому, а ось результатом їх союзу - донькою Василиною - ведуча надзвичайно задоволена. 

«Я з жахом думаю, якби Васі довелося жити в обстановці нелюбові, недовіри, тихих конфліктів, коли мама і тато сплять по різних кімнатах, неминуче, у неї б сформувався комплекс провини. Слава Богу, у нас немає такого».

Лідія стверджує, що нині не змогла б жити з ревнивим чоловіком:

Для мене дуже важливо, щоб чоловік, який знаходиться поруч зі мною, був самодостатнім і вже реалізував себе в професійному плані. А ось його зовнішні та фізичні дані - вторинні.

Фото: clutch.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран зізналася, як потрапила на телебачення

 

Новини по темі