Французький актор Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка та підтримав Україну

Ален Делон процитував "Заповіт" та підтримав Україну: відео
Getty Images

Відомий актор Ален Делон дав інтерв'ю, в якому висловив свою солідарність з українцями.

Поділитися:

Світові зірки продовжують активно підтримувати Україну, яка змушена боротися за свою свободу та незалежність через чергове злочинне вторгнення російської федерації. Цього разу свою солідарність з українцями висловив легендарний французький актор Ален Делон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катрін Денев з українським прапором на грудях: легенда французського кіно висловила підтримку Україні

Вперше за довгий час Ален Делон, який влітку 2019 року переніс два інсульти, з'явився на публіці, щоб підтримати Україну. В інтерв'ю телеканалу BFMTV він заявив:

"Те, що відбувається в Україні, мене глибоко засмутило і зворушило, тому я борюся за українців"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми підтримуємо Україну. Хай усі почують в усьому світі", — як світові зірки підтримали Україну на марафоні Save Ukraine — #Stop War (Мадонна, Білі Айліш, Селін Діон та багато інших)

А вже під час спілкування із французькими ЗМІ та президентом України Делон також наголосив, що українці не заслуговують тих страждань, які змушені переживати. Він пообіцяв відвідати нашу країну, як тільки його здоров'я покращиться.

«Ви не заслуговуєте того, через що проходить ваш народ, ці люди, які вмирають, діти, які вмирають. Це справді огидно», — заявив Ален Делон.

Крім того, Ален Делон взяв участь у спецпроєкті солідарності з Україною. Він прочитав рядки твору "Заповіт" відомого українського поета та письменника Тараса Шевченка французькою мовою.

Новини по темі