"Ми підтримуємо Україну. Хай усі почують в усьому світі", — як світові зірки підтримали Україну на марафоні Save Ukraine — #Stop War (Мадонна, Білі Айліш, Селін Діон та багато інших)

Як світові зірки підтримали Україну на марафоні Save Ukraine — #Stop War

Як зірки підтримують Україну.

Поділитися:

Вчора, 29 травня, одночасно з Берліна та Києва пройшов другий міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який обʼєднав багатомільйонну аудиторію з усього світу навколо теми підтримки України. Ефір телемарафону в різний час ретранслювали телеканали близько 20 країн Європи та світу, стрімінгові платформи та соцмережі. Учасники безпосередньо на місцях могли підтримати Україну, відправивши донати для закупки медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим. Фандрейзинг відбувався через глобальну ініціативу United24, а всі благодійні внески були автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я.

Ведучими заходу з Берліна були Тимур Мірошниченко та Маша Єфросиніна. Ефір з Києва вела Марічка Падалко, ведуча ТСН (1+1). Серед зірок, які наживо зверталися до багатомільйонної аудиторії були Kadebostany, Океан Ельзи, Тіна КарольThe Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Макс Барських, alyona alyona, Melovin, Антитіла та багато інших. До того ж спеціальними гостями заходу були переможці «Євробачення 2022» — гурт Kalush Orchestra, що сколихнули весь світ композицією «Стефанія» і принесли Україні таку важливу та бажану перемогу на культурному фронті. Крім цього, під час марафону Save Ukraine — #Stop War зі словами підтримки Україні звернулося багато світових зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові зірки підтримують Україну в рамках флешмобу Stand Up for Ukraine (Måneskin, Селін Діон, Г'ю Джекман та інші)

Україну з промовою підтримали такі зірки, як Бон Джові, Ед Ширан, Селін Діон, Опра Вінфрі, Г'ю Джекман. Крім цього, Мадонна, Білі Айліш, Річард Гір та Людмила Монастирська закликали світову спільноту до дій:

"Ми підтримуємо Україну. Хай усі почують в усьому світі. Надавайте гуманітарну допомогу Україні!" — Мадонна.
"Нам треба діяти. Ми підтримуємо Україну" — Білі Айліш.
"Ми можемо допомогти мільйонам. Я сподіваюся, що ви підтримуєте нас" — Річард Гір.
"Звертаюся до європейських країн, до США, допоможіть моїй країні. Україна в стані війни" — Людмила Монастирська.

Крім цього, на своїх концертах по всьому світу Пол Маккартні, Гарі Стайлз та Кеті Пері виступали разом з прапором України, таким чином висловлюючи підтримку нашій країні у війні.

Дивіться відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові зірки продовжують підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне та Київстар, за підтримки футбольного клубу «Динамо Київ», Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. Організовувати захід також допомагають: Havas, Semantic corpus, Pilecki-Institut, Vitsche. 

Новини по темі