Гайтана та її чоловік влаштували доньці незабутній день народження з бульбашками і вогнем

Який сюрприз Гайтана влаштувала доньці на день народження (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
@gaitanamusic

У захваті були і батьки, і діти.

Поділитися:

Два роки тому українська співачка Гайтана вперше стала мамою. Своєму чоловікові Алексу Смарту зірка народила доньку, якій дали красиве та незвичне ім’я — Сапфір-Ніколь. 

Як поділилась талановита мама, другий день народження дівчинки їм разом із чоловіком хотілося перетворити на особливе свято. Саме тому підготовку до важливої події почали заздалегідь і врахували усі дрібниці. 

«Коли організатор свят запитав мене про смаки і захоплення Ніколь, я швидко відповіла, що вона любить повітряні кульки і мильні бульбашки. Також я попросила, щоб фотозона була яскравою і в тропічному стилі.

Я навіть не могла уявити, що це буде так красиво і весело!

Співачка розповіла, що на вході їх зустрічали кумедні аніматори біля красивої тропічної фотозони з букетами із різнокольорових повітряних куль у вигляді тварин і райських птахів. 

«Аніматори відразу знайшли спільну мову з гостями і розважали нас без зупинки протягом трьох годин. Відмовитися від танців не змогли навіть дорослі! Всілякі командні ігри, стрибки через трамплін, змагання зі смішними персонажами, пінне і магічне шоу з вогнем і димом нікого не залишили байдужим. А коли дітям і батькам дали можливість брати участь в надуванні величезних мильних бульбашок і самим опинитися всередині такого прозорого гіганта, всі відчули себе частиною чарівного світу.

У такі моменти розумієш, що дорослі мрії теж збуваються. Адже кожен із нас в душі залишається дитиною. 

Кульмінацією казкового вечора став смачний торт, який прикрашали екзотичні квіти і рожеві фламінго. Щаслива мама подякувала усім, хто доклав зусиль до створення незабутнього доньчиного свята, та зізналась, що повторити таку казку хотіла б і на свій день народження. 

Дивись перше інтерв’ю з Сапфір-Ніколь:

Найцікавіше про Гайтану: 

1. Мімімі дня: Гайтана опублікувала миле фото з донькою

2. Як вона схудла! Гайтана вражає стрункістю (фото)

3. Схудла Гайтана похизувалася спокусливою фігурою, позуючи в басейні

4. Гайтана замилувала світлиною з маленькою донькою, в очах якої можна втонути

5. Співачка Гайтана показала, як тренується разом з донечкою (фото)

Новини по темі