Гіркі образи: За що Анджеліна Джолі ніколи не пробачить Бреда Пітта

За що Анджеліна Джолі досі ображена на Бреда Пітта? | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

Перемир’я не планується.

Поділитися:

Понад три роки шанувальники голлівудського кіно спостерігають за судовою тяганиною між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом. За дванадцять років шлюбу екс-коханці нажили чимало спільного майна, а до того ж стали батьками шістьох дітей. Не дивно, що процес розлучення виявився

Днями американське видання US Weekly вкотре похитнуло надії фанів, які очікують перемир’я. Інсайдер з оточення Анджеліни розповів таблоїду, що пробачати Бреда актора не збирається. Ба більше, старі образи досі киплять в її серці. 

Вона хоче, щоб він відповів за те, що перевернув її життя та життя їхніх дітей догори дригом, — йдеться в ексклюзивному коментарі.

«Бред хотів, щоб у дітей була якась стабільність, а на думку Енджі, ідеальне дитинство — постійні переїзди в інші країни, знайомство з новими мовами і культурами».

Цікаво, що в одному зі своїх Джолі скаржилася, що досі немає можливості переїхати жити за межі США. Після завершення стосунків, Пітт поставив колишній дружині жорстку умову — до повноліття діти мають залишатися в Америці. 

Тож наразі акторка планує дочекатися, коли сини та доньки зможуть відповідати за свої рішення, щоб змінити місце проживання. Втім, чи погодяться дорослі діти на такий кардинальний крок, залишається загадкою.

Нагадаємо, що й Анджеліна Джолі, і Бред Пітт офіційно залишаються самотніми. Періодично в ЗМІ з’являються чутки про нові романтичні захоплення акторів, але жоден імовірний роман не був підтверджений самими зірками. 

Тим часом ще одна колишня Пітта — Дженніфер Еністон — зробила гучну заяву. Дивись відео: 

Також дізнавайся, що ще відомо про життя Анджеліни та Бреда після розлучення:

1. 

2. 

3.  

Новини по темі