«Не бачу ніякої потреби спілкуватися з нею»: Володимир Дантес у ЖВЛ розповів про стрес під час війни та розлучення з Дорофєєвою

Володимир Дантес у ЖВЛ розповів про стрес під час війни та розлучення з Дорофєєвою (відео)

У «Життя відомих людей» Дантес розповів, чим займається зараз, чому відвідує психолога та чому не спілкується з екс-дружиною.

Поділитися:

Володимир Дантес дав ексклюзивне інтерв’ю ЖВЛ на ТЕТ, у якому розповів про роботу з психологом, стосунки з Дашею Кацуріною та поділився несподіваними подробицями розлучення з Надею Дорофєєвою.

Сьогодні разом з командою музикант їздить Україною та знімає шоу про людей, волонтерів і допомогу ЗСУ.

А свої старі пісні написані російською мовою Дантес випускати не буде, а нових принципово не напише. Тепер його репертуар буде виключно українською або англійською.

«Якщо мені захочеться написати російською чи випустити трек російською, то я якась погана людина, яка не відповідає за свої слова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я вас дуже прошу — живіть сьогоднішнім днем, кайфуйте від ваших дітей, чоловіків, мам, татусів», — Анна Саліванчук у ЖВЛ розповіла про те, як війна змінила її плани

Окрім цього, співак вже кілька місяців їздить із благодійними концертами за кордон. Виступів так багато, що від перевтоми він захворів. Справлятися з емоційним перевантаженням через війну йому допомагає робота із психологом.

«Працюю над цим з психологом. Ми всі травмовані. Не треба робити виняток, що ти не такий. Від цієї перевтоми може бути купа хвороб, просто раджу звернутися навіть безкоштовно».

Ще однією розрадою для Дантеса стали його стосунки з подругою, а нині ще й коханою дівчиною Дашею Кацуріною:

«Мені дуже сильно подобається Даша. У нас супервідносини, але я не хочу про це поки що розмовляти якось відверто. Вона неймовірна жінка, і я радий, що вона є в мене у житті. Просто я вже жив на показ. Я не приховую, але не хочеться все виставляти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Навчіться бути щасливими під час війни», — снайперка Євгенія Емеральд у ЖВЛ розповіла про захист країни та нове кохання на фронті

Співак зізнається — у нього ідилія не лише з Дашею, але й із двома її дітьми від попереднього шлюбу з Михайлом Кацуріним.

«Ти прокидаєшся, а вони тебе обіймають. Я дуже їх люблю, але я не дозволяю собі повністю віддатися їм емоційно. Я повністю під владою одного та іншого. Це круто налагоджувати стосунки».

А от з екс-дружиною Надею Дорофєєвою, яка зустрічається з Кацуріним, Вова не спілкується. Так же, як і з колишнім другом родини.

«Офіційно ми розійшлися друзями до всього, що було далі. Ми іноді спілкувалися з Надею, але зараз в мене немає жодних штук, які могли б перетинатися з нею. Тож, я не бачу ніякої потреби спілкуватися з нею».

Цей любовний чотирикутник і досі обговорює вся країна. Та найцікавіше, що навіть для самого Дантеса нове кохання Наді стало несподіванкою. 

«Я все чекаю, коли запитають: “Ну, закохалася, а цікаво подробиці?”. І мені цікаво. Я просто хочу дізнатися, а як це відбулося, а коли? Я не люблю лицемірство і прихованість. Я завжди казав, що коли людина недоговорює — це неприкольно. Мені неприємно все, що відбулося, реально. Точніше, не все, що відбулося, а як. І все, що після цього. Але це на совісті людей. І я чекаю, коли всі розкажуть, що і як. Коли почнуться уточнюювальні питання. І це вийде в ефір. Запрошуйте Надю і Мішу, нехай все розкажуть. Це ж цікаво».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я хочу бути присутнім у житті дитини», — фіналіст «Танців з зірками» Костянтин Войтенко розповів про розлучення та як волонтерить зараз

Але пропонує зробити це трохи пізніше. Бо Дантес впевнений — людям варто перестати обсмоктувати подробиці особистого життя знаменитостей. Нині на часі зовсім інші речі.

«Наше особисте життя ніяк не допомагає перемозі України. Життя волонтерське і донатство допомагає прикладом, що всі інші повинні зараз донатити. Встати рано вранці, вмитися, прибрати планету і задонатити в будь-який фонд. Ось так потрібно починати ранок кожному українцю».

Дивіться повне інтерв'ю далі: 

Ще більше ексклюзивних інтервʼю — у шоу «Життя відомих людей» у будні о 11:00 на телеканалі ТЕТ.