Невідомі подробиці про імʼя другої дитини та новий член сімʼї: Євгенія Емеральд вперше після пологів завітала в гості до “Сніданку з 1+1”

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Євгенія Емеральд вперше після пологів завітала в гості до Сніданку з 1+1 (відео)

Цікаві подробиці особистого життя військовослужбовиці.

Поділитися:

Щодня з 7:00 до 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів головного ранкового шоу країни «Сніданок з 1+1» чекає зустріч з улюбленими ведучими, які стали близькими друзями та точкою опори для багатьох українців. Традиційно в ефірі “Сніданку з 1+1” вони розкажуть новини, дадуть корисні поради, поспілкуються з цікавими гостями, а також послухають разом із глядачами музичні новинки від українських артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про гумор під час війни, поїздки на передову та жарти від дочок розповів Євген Кошовий в інтерв'ю сайту 1+1

Цієї пʼятниці до студії “Сніданку з 1+1” вперше після народження другої дитини  завітала військовослужбовиця з позивним "українська Жанна Д'Арк" Євгенія Емеральд. Вона поділилась подробицями про імʼя дитини, а також познайомила з новим членом сімʼї.

Пройшло більше місяця з того часу, як Євгенія стала мамою вдруге. Вона насолоджується новим статусом і ділиться спогадами про другі пологи. Поруч з нею був чоловік Євген Стипанюк, який теж є військовим. Як зізналась снайперка, він спочатку не хотів йти на парні пологи, тому що боявся, втім ближче до пологів передумав.

Євгенія поки не каже, як назвали другу доньку, але в ефірі “Сніданку з 1+1”  вирішила розкрити нові подробиці про імʼя дитини.

“Ім’я наснилось на мій день народження. Так було і з першою донькою. Жасмін- незвичне імʼя, і я розуміла, що у другої доньки теж має бути дуже гарне  і  символічне ім'я.  Коли я зайшла в google, почитала значення майбутнього імені, я була в шоці.  Воно до перемоги, дуже символічне”, - зізналась Емеральд.

Снайперка розповіла, що вона насолоджується материнством і мріє стати мамою синочка. Втім після народження другої доньки в сімʼї Емеральд зʼявився ще один член сімʼї - цуцик Степан Євгенович.

“Ми півроку вже хотіли цуцика і просто не знаходили свого.  А коли побачила цього, ці очі, тільки 2 тижні як народила, я розуміла - буде важко, але сказала чоловіку: “Я знайшла синочка” , - розповіла Євгенія.

Снайперка не виключає, що може повернутись на фронт, але вірить в найкраще і в перемогу України.

Крім того, Емеральд розповіла, коли покаже доньку та розкриє імʼя дитини. Снайперка планує це зробити  ексклюзивно в ефірі “Сніданку з 1+1” після того, як відбудеться хрещення доньки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко поділився відео зворушливої зустрічі з фавориткою Євробачення Loreen

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі