Голос країни 6 зібрав найпотужніший тренерський склад за історію проекту

Голос країни 6 зібрав найпотужніший тренерський склад за історію проекту

Склад вже почали називати "платиновим", адже до нього потрапили найкращі та найуспішніші у своїй галузі музиканти. 

Поділитися:

Минулого тижня глядачі 1+1 дізналися імена усіх тренерів шостого сезону Голосу країни. Склад вже почали називати "платиновим", адже до нього потрапили найкращі та найуспішніші у своїй галузі музиканти.

ТІНА КАРОЛЬ

Улюблена співачка мільйонів Тіна Кароль вже вп'яте у тренерському кріслі вокальних проектів 1+1.

В арсеналі артистки є дві заповітні статуетки - її підопічний Антон Копитін став переможцем п'ятого сезону Голосу країни отримавши від телеканалу 1+1 кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві. А підопічний зірки та переможець проекту Голос Діти-2 Ромчик Сасанчин отримав свій перший кліп від 1+1 Продакшн та пісню "Мамина зірка" від тренера.

СВЯТОСЛАВ ВАКАРЧУК

Лідер гурту "Океан Ельзи" посів крісло тренера  вчетверте. На рахунку Святослава Вакарчука є одна перемога в шоу – у четвертому сезоні Голосу країни учасник його команди Ігор Грохоцький став переможцем проекту. Крім того, наставник продовжує підтримувати молодих виконавців і після закінчення шоу. Так, Вакарчук став продюсером фіналістки третього сезону Христини Соловій, творчість якої називають новим подихом української музики. Святослав Вакарчук відчуває музику, як ніхто інший, надихає молоді таланти і вміє знаходити правильні слова у складних ситуаціях.

ПОТАП

Потап – кращий український продюсер 2015 року, музикант, артист, шоумен. Спільно з Іриною Горовою очолює продюсерський центр "MOZGI Entertainment", який представляє групи "Потап і Настя", "Время и Стекло", Mozgi. Підопічні Потапа на Голос країни 5 і Голос. Діти 2 доходили до фіналу. У п'ятому сезоні новачок Олексій Потапенко першим сформував свою команду. Немає сумнів, що він володіє особливим почуттям на таланти, а  учасники його команди розривають репертуарні шаблони.

ІВАН ДОРН

Відомий співак Іван Дорн, якого глядачі знають як Стицамена, посів кресло тренера вперше. На думку організаторів Голосу країни, особливо оцінять молодого виконавця учасники шостого сезону – серед них дуже багато тих, хто виконує сучасний репертуар і здатний дати своє прочитання відомим музичним композиціям.

"Я завжди хотів посидіти в червоному кріслі і натискати на червону кнопочку, плюс, можливо, комусь це ще і в житті допоможе, - жартує Іван Дорн. – Завжди цікаво працювати на проекті з "живим" складом музикантів. Впевнений, що шоу Голос країни додасть в моє життя відтінки червоного".

Творці проекту запевняють, що шостий сезон головного вокального проекту країни здивує глядачів не тільки "платиновим" складом тренерів.  Вже незабаром глядачі 1+1 почують неймовірних вокалістів з музичним світоглядом, який здатен зламати будь-які стереотипи.

Голос країни – головний вокальний проект на українському телебаченні. За правилами шоу, тренери  вибирають конкурсантів наосліп, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів – "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Новини по темі