Гороскоп на червень 2023 для Риб: яких змін чекати на початку літа

Гороскоп на червень 2023 Риби — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Риб на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Риб у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

4 червня Повний місяць у вашому 9 будинку гороскопа: будинок досягнень, роботи, кар'єри. Все, що пов'язане з вашою роллю у суспільстві, чим ви займаєтеся, що ви робите та як вас бачать. Ясність настане у сфері вашої роботи чи бізнесу, може бути завершення якогось проєкту чи зміна керівництва. Може, ви вирішите продати бізнес чи навпаки розпочати якийсь бізнес. Може, у вас буде новий підробіток, або ви взагалі вирішите піти на пенсію. 9 будинок – це зміна статусу. Також можливе розлучення чи пропозиція руки та серця. Новина про вагітність, народження дитини.

6 червня Венера, планета грошей, любові та гармонії входить у ваш 6 будинок гороскопа на чотири місяці до 10 жовтня. З 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною. Ви можете змінювати роботу, їздити у відрядження, вони можуть переноситись. Клієнти можуть йти та повертатися. Венера з 20 червня входить у ваш 6 будинок роботи і це чудово, це прибуток, гроші, клієнти, нові проєкти, хороші новини по роботі, нова помічниця. Нові стосунки, службовий роман. У вас з'являться добрі друзі на роботі. Марс у вас у тому ж будинку. Ви можете взяти на себе відповідальність, допомагати комусь фінансово. Марс дає сміливість і бажання щось зробити, вирішити, розібратися з чимось. Венера є гроші, але це може бути легше, ніж ви думаєте і більш комфортно. Венера ще стосунки, кохання. Шостий будинок ще про здоров'я та домашніх тварин. Добре лікувати зуби та займатися собою, своїм тілом.

З 12 червня Меркурій входить у ваш 4 будинок гороскопа, будинок сім'ї, будинки, місця проживання. Покупки для дому, якісь гості приїдуть, інформація, документи, пов'язані з квартирою вдома або розмови з мамою, з батьками. Все, що пов'язане із сімейними справами. Це техніка для дому, купуватимете, змінюватимете мікрохвильову піч або новий холодильник.

12 червня Плутон, який був у вас в 11 будинку гороскопа останні 15 років і вийшов звідти 24 березня, увійшов до вашого 12 будинку в будинок самопізнання та зміни вас, вашого ставлення до себе та духовного зростання. Плутон повертається у ваш 11 будинок майбутнього на 7 місяців, з 12 червня до 22 січня 24 року. 11 будинок – це будинок планування майбутнього, мрії, цілі. Вам доведеться переглянути свої плани та цілі ще раз. У вас будуть нові однодумці, може з'явитися онлайн робота.

Юпітер весь місяць у вашому 3 будинку гороскопа, будинку спілкування, контактів, навчання, медійності, техніки, поїздок. Ви можете здобути нову професію, у вас з'являться нові родичі, розшириться коло спілкування.
Особливо вплине це положення на тих, у кого аксцендент з 3 по 9 градусів Риб або день народження з 21 по 28 лютого. Юпітер у третьому будинку також дає переїзд, вихід на новий рівень спілкування та комунікації.

17 червня Сатурн який знаходиться у вашому знаку Риби, зупиняється. Це планета, відповідальність, дисципліни, роботи, перешкод та перешкод. Сатурн буде ретроградним. Це стосуватиметься вас особисто, ваших стосунків, справ. Можуть бути затримки, все стане на паузу і дає час підготуватися і йти в поглиблення. Добре працювати над собою.

18 червня Молодий місяць у вашому 4 будинку гороскопа: місце проживання, нерухомість, покупка квартири, будинки, землі, дачі, покупки для будинку. Це може бути новий член сім'ї, це можуть бути гості. Можливо ремонт, початок ремонту будинку. Якась інформація, новини, які стосуються членів сім'ї чи когось із батьків.

22 червня Сонце входить у ваш 5 будинок, а 28 червня туди Меркурій входить. 5 будинок - це будинок кохання, радості, відпочинку. Може, ви поїдете на відпочинок, може просто візьмете відпочинок власним коштом, робитимете щось для задоволення, зустріч із друзями, похід у кафе, ресторан, виставки, концерти, кіно, спортивні змагання. У нас може бути нове хобі. Може, ви танцюватимете або малюватимете, співатимете. Може бути знайомство з кимось, якщо ви вільні, якась важлива розмова чи поїздка, побачення. Також це дім дітей: чи діти приїдуть у гості, чи новини з приводу дітей, інформація чи щось пов'язане зі школою, з дитячим садком, секцією спортивною чи творчою, музична школа, художня школа.

30 червня Нептун, ваш управитель, розгортається у вашому знаку на ретроградний рух до 6 грудня. Ви починаєте дивитись назад або берете паузу. Ви можете поїхати на якийсь час кудись, “залягти на дно”.

Плутон 20 червня уповільнює перебіг і готується розвернутися назад. Планети сильно починають фокусувати вас на тому, що необхідно щось закінчити, завершити, краще обміркувати, поміняти план, чи не діяти, чи більше підготуватися. Дуже добрий час для зміни себе, для покращення себе, свого тіла, для творчого процесу, для поглиблення. Якщо ви завжди щось хотіли робити і не наважувалися, наважуйтесь, присвятіть цьому час.

Новини по темі