Гороскоп на червень 2023 для Скорпіона: яких змін чекати на початку літа

Гороскоп на червень 2023 Скорпіон — 1+1
Freepik

Гороскоп для Скорпіона на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Скорпіонів у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Червень 2023 року буде вдалим для Скорпіонів у фінансовому плані. 4 червня Повний місяць пройде у 2 домі прибутку, доходів, самоцінності. Повний місяць внесе ясність у грошових питаннях. Також потрібно звернути увагу на здоров'я і режим харчування, щоб збільшити енергію і настрій.

6 червня Венера входить у 10 дім кар'єри, цілей, репутації. Венера додає грошей, у вас з'являться покровителі. Марс опиниться там же, а отже, на вас чекає знайомство по роботі, переїзд або службовий роман.

12 червня Меркурій входить у 8 дім фінансів і страхів. Доведеться закривати питання кредитів, підписувати документи, проводити переговори. Можливо, виникне потреба звернутися до психолога. 

Плутон, планета трансформації, змін, опиниться в 3 домі вашого призначення. Вам доведеться завершити справи, зрозуміти, що для вас має сенс у житті.

17 червня Сатурн, який перебуває в 5 домі гороскопу, розгортається в ретроградний рух до 4 листопада. Питання кохання і дітей стануть на паузу. У цей період можна зайнятися підготовкою до реалізації творчого потенціалу. 

18 червня Молодик опиниться у 8 домі фінансів і стосунків. Вирішаться грошові справи, може з'явитися новий партнер. Можна починати нові проєкти. Після 20 червня не рекомендується вирішувати будь-які питання, оскільки Венера почне сповільнюватися і готуватися до ретроградності.

22 червня Сонце входить у ваш 9 дім. Там же 28 червня опиниться Меркурій. У цей період з'являться можливості для розвитку і реалізації нових інтересів. Можлива подорож або знайомство.

30 червня ретроградний Нептун опиниться в 5 домі гороскопа до 6 грудня. Прекрасний період для відновлення стосунків або примирення, а також для підготовки до вагітності.

Юпітер, планета достатку і подарунків, у 7 домі гороскопу. Ви отримаєте пропозицію руки і серця, прибуток, нові романтичні пригоди або завагітнієте.

Новини по темі