Гороскоп на червень 2023 для Терезів: яких змін чекати на початку літа

Гороскоп на червень 2023 Терези — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Терезів на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терезів у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

4 червня - Повний місяць у вашому 3 будинку гороскопа. 3 будинок у нас – будинок поїздок, подорожей. Ви можете поїхати кудись, це сектор контактів, спілкування, знайомства. Може висвітлитись якась ситуація щодо вашого знайомства, навчання, курси. Повний місяць це часто кульмінація, завершення, отримання результату. Може бути якесь нове коло спілкування, родичі, сусіди.

6 червня Венера – планета, яка керує вашим знаком – входить до 11-го будинку гороскопа і буде там довго – 4 місяці. Венера - це гроші, це задоволення, це гармонія та кохання. Венера увійде до сектору друзів, можуть бути якісь дуже приємні зустрічі із друзями. 11 будинок – це плани, наші мрії, бажання. Венера буде разом із Марсом, можуть бути нові романтичні знайомства. Ви щось отримаєте за роботу, виконану раніше. Вже з 20 червня вона почне гальмувати, уповільнювати хід, тому може бути і у відносинах уповільнення, і у фінансах. З 23 липня по 4 вересня не ризикуйте фінансово, і все, що стосується краси – не робіть уколів чи пластичних операцій.

12 червня Меркурій входить до 9-го будинку гороскопа: це подорожі за кордон, контракти, листування. Це вища освіта, інтерес до книг та публікацій, статей та журналів, контакт із видавництвами, а також судові справи. Документи юридичні, пов'язані з судами або з переїздом, з імміграцією, з отриманням віз, закордонного паспорта.

12 червня Плутон - планета трансформації, величезних змін повертається ваш знак у 4 будинок гороскопа, де Плутон був цілих 15 років. Він уже вийшов 24 березня з вашого 4 будинку в 5. З 12 червня і по 22 січня 2024 року він повертається до вашого четвертого будинку гороскопа. Потрібно там доробити щось завершити, поставити крапку. Можливо, потрібно продати нерухомість. Сімейні відносини, земля, будинок, дача, квартира, члени сім'ї, батьки.

17 червня Сатурн зупиняється у вашому 6 будинку гороскопа і починає рухатись назад до 4 листопада. Все, що стосується роботи, зайнятості, бізнесу та кар'єри пригальмовується. Сатурн це ще занурення, очікування, період заморожування. Може, ви йдете в декретну відпустку, з догляду за дитиною чи ще з якоїсь причини берете перерву в роботі до листопада місяця. Можливо, ви будете проходити якесь обстеження, готується до операції або займатися зубами. Сатурн – це кістки, суглоби, все що пов'язане з кальцієм. Також Сатурн – це режим, і дуже добре по ретро Сатурну у 6 будинку брати аскезу, змінювати режим харчування, відмовлятися від алкоголю, цигарок.

18 червня Молодий місяць у 9 будинку гороскопа, там же, де і Меркурій. Нова поїздка, подорож, новий закордонний паспорт, нова зустріч, знайомства з людиною іншої національності, нова інформація щодо навчання, освіти, нова робота пов'язана з викладанням чи подорожами. У вас з'являться нові цілі, це теж пов'язано з бажаннями. Новий погляд на життя, ви по-іншому побачите все навколо вас. Добре рекламувати себе.

20 червня починається тіньовий період Венери.

22 червня Сонце входить у ваш 10 будинок кар'єри, досягнень, цілей та висвічує нову мету, репутацію, яку роль у суспільстві ви граєте.

28 червня Меркурій входить до цього ж 10-го будинку гороскопа: новини, що стосуються роботи або вашого керівника.

30 червня Нептун у вашому 6 будинку. Нептун 30 червня у 6 будинку гороскопа зупиняється та розвертається у ретроградний рух до 6 грудня.
Сатурн у нас там до 4 листопада, а Нептун до 6 грудня. Питання роботи, здоров'я, свійських тварин, режиму дня. Добре змінювати харчування, займатися спортом, плаванням. У вас можуть з'явитись помічники.

Юпітер у вашому 8 будинку фінансів: це шикарно для збільшення прибутку, загального бюджету, фінансів, які прийдуть до вас від інших людей. Ви можете отримати грант або спадщину, гроші від держави або страхування.

Новини по темі