Гороскоп на червень 2023: що чекає Близнюків у перший місяць цього літа

Гороскоп на червень 2023 Близнюки — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Близнюків на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для Близнюків на червень 2023 року від Анжели Перл

4 червня Повня у вашому 7 будинку гороскопа — це відносини і партнерство. І якщо у вас День народження 3-5 червня, це означає, що протягом найближчих 12 місяців якась тема досягне своєї кульмінації. Це зазвичай актуально для дівчат – вагітність. Повний місяць принесе вирішення питань, пов'язаних із шлюбом, з розлученням, з бізнес-партнерством (можливо угода купівлі-продажу квартири, машини, завершення якогось контракту). Ви дізнаєтесь новину, яка стосується когось із вашого оточення. Якщо була невизначеність у стосунках, то все стане зрозумілим.

6 червня Венера, планета кохання, грошей, комфорту та гармонії входить у 3 будинок гороскопа – це будинок спілкування. Ви любите контакти, комунікації, любите знайомства. У вас ще Марс у 3 будинку. Венера і Марс - це пара, тому ви можете з кимось або працювати в парі, або познайомитися з 6 по 20 червня. З 20 червня Венера починає сповільнювати хід тому, що наступного місяця вона буде ретроградною — зупиниться і піде у зворотному напрямку (з 23 липня по 4 вересня). З 20 червня Ви можете відчути уповільнення фінансових очікувань. Венера вже починає гальмувати, може навіть охолодження у стосунках бути.

12 червня Меркурій входить до 1 будинку, у ваш знак до 28 червня. Меркурій - це ідеї, контакти, знову ж таки знайомства. Меркурій у першому будинку дає планування, ідеї, починання, ініціативи. Меркурій — це думки, ви весь час думатимете. Можливо, готуватися до іспиту чи щось писати.

12 червня Плутон, планета трансформації, змін та очищення, який був у вашому секторі фінансів цілих 15 років, і пішов з нього 24 березня, повертається 12 червня на пів року, навіть на 7 місяців у 8 будинок, сектор фінансів, щоб там щось завершити, доробити, одержати. Це отримання спадщини, інвестиції, можливо це загальні фінанси вашого чоловіка або дружини. Справи, пов'язані із кредитом, з іпотекою, щось рефінансувати чи закривати, відкриття рахунків в іншій країні, переказ грошей.

17 червня Сатурн, планета дисципліни, порядку, відповідальності, перешкод і очікувань, розгортається в ретроградний рух і йде назад, як і Плутон. Примушує подивитись назад: він у вас у секторі роботи, кар'єри, досягнення мети. Можливо, потрібно повернутися до старого проєкту чи на стару роботу. Можливо, ви очікували на підвищення і вам кажуть, що десь восени буде місце. Можливо, ви хочете залишити роботу, звільнитися, а вас просять залишитися. Сатурн управляє вашим восьмим будинком, тим, куди Плутон повертається. Це може бути навіть з переїздом пов'язано, з переказом грошей, з переходом на нову роботу, але якось усе затримується і відкладається. З 18 червня Сатурн буде в 10-му будинку - будинок статусу. Це може бути шлюб, розлучення, вихід на пенсію. Тут теж питання можуть вирішуватися до осені.

18 червня Молодий місяць. Він в 1 будинку гороскопа, у вашому знаку. Якщо у вас День народження з 14 по 22 червня, то у вас Молодий місяць буде діяти всі 12 місяців і принесе вам нову людину в житті або нову роботу, нове місце проживання або народження дитини. Нове життя розпочнеться. Ви можете повністю змінитись. Нове прізвище або ім'я нове, якщо у вас асцендент у 26 градусах Близнюків або 4 градуси до або після (з 22 по 30 градусів Близнюків). Якщо щось починаєте, реєструєте дуже добре починати 18 чи 19 червня. Бо з 20 червня Венера починає гальмувати.

Меркурій - це ваша планета-управитель, він входить до 2 будинку. Сонце з Меркурієм принесуть або роботу, або ви щось продасте, можлива фінансова угода, або подарунок, або вкладення. Це будинок цінностей, це може бути сім'я, покупки, освіта, подорож. Сонце висвітить останній тиждень червня з 22 червня, хтось підсвітить і скаже, у чому ви талановиті. Ще 2 будинок – це будинок голосу. Можливо, ви виступатимете чи вчитиметеся співу, говоритимете на камеру.

Нептун у 10-му будинку гороскопа, там же де і Сатурн. У секторі кар'єри, роботи, здобутків. Нептун теж розвертається у ретроградний рух і йде назад до 6 грудня. Можливо, ви будете змінювати фокус, змінювати товар у своєму бізнесі. Може у вас начальник змінюватиметься, назва вашої організації, якісь плани змінюватимуться або Вам потрібно буде відстоювати свою репутацію. Нептун – це творча планета. Можливо, ви готуватиметеся до творчого проекту, особливо якщо ви актор, співак, музикант, художник, дизайн. Також це езотерика, духовність.

Новини по темі