Гороскоп на червень 2023: що чекає Дів у перший місяць цього літа

Гороскоп на червень 2023 Діва — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Дів на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Дів у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

4 червня Повний Місяць буде у вашому 4 домі гороскопа, який висвітлює питання проживання, нерухомості та родинних зв'язків. Можливо, постане питання переїзду або ремонту, також ви можете дізнатися історію про ваших родичів. Повний місяць вносить ясність в життя.

6 червня Венера, планета любові, краси, гармонії, комфорту і грошей, входить у ваш 12 дім ізоляції. Там же розташований Марс, а отже, ви усамітнитеся з кимось або вирушите у спільну подорож. Можливі таємні зустрічі. Рекомендується зайнятися благодійністю. 

До 20 червня важливо закінчити всі справи, оскільки Венера входить у тіньовий період. 

12 червня Меркурій входить у 10 дім роботи, цілей, кар'єри та репутації. Цього ж дня Плутон, планета трансформації, повертається у ваш 5 дім. Це вдалий період для розв'язання проблем, питань кохання і пошуку роботи. 

17 червня Сатурн, який перебуває в 7 домі стосунків і комунікацій, розгортається і зупиняється до 4 листопада. У цей період можлива пауза у стосунках або розставання. Доведеться налагоджувати зв'язок, перебувати в очікуванні і долати перешкоди в особистому житті і в роботі.

18 червня Молодик пройде в 10 домі гороскопа, який відповідає за вашу роль у суспільстві, статус, кар'єру. У вас з'явиться нова мета або план, які приведуть до успіху. Висока ймовірність вдалої зміни роботи. Також можлива зміна статусу: ви вийдете заміж або завагітнієте.

22 червня Сонце входить в 11 дім майбутнього, який відповідає за наші мрії і бажання. Там же 28 червня опиниться Меркурій. Ці планети допоможуть зрозуміти, чого саме ви бажаєте і як цього досягти. 

30 червня ретроградний Нептун зупиняється в 7 домі партнерства, шлюбу. В особистому житті загальмуються процеси. Однак цей час чудово підходить для возз'єднання з людьми з минулого або завершення стосунків, підготовки до нових звершень, занять творчістю. У цей самий період Юпітер у 9 домі гороскопа подарує можливості для реалізації ваших бажань у сфері туризму, роботи та навчання.

Новини по темі