Гороскоп на червень 2023 Лев: як зміни принесе перший місяць літа

Гороскоп на червень 2023 Лев — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Левів на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для Левів на червень 2023 року від Анжели Перл

4 червня буде Повня в 5 будинку, а 5 будинок – це будинок Левів. 5 будинком у Львові керує Сонце. Воно символізує радість, любов до себе. Ви щоранку можете звертатися до Сонця, дивитися на нього, розмовляти з ним і просити все, що вам потрібно. Справи кохання проясняться, може, вам хтось освідчується у коханні, ви подарунок отримаєте, виграєте, Всесвіт вас любить. Знайомство, романтичне побачення, стосунки можуть перейти наступного рівня. Якщо ви у шлюбі, тоді це діти, це новина, що стосується дітей, дорослих чи маленьких, вагітність, народження чи хрестини. Може, ви школу нову шукатимете чи дитячий садок. 5 будинок - це ще хобі, своя справа. Ви прийматимете рішення, вам запропонують продати ваш бізнес брати участь у конкурсі. Або ви поїдете у відпустку, це ще будинок відпочинку.

6 червня Венера входить у ваш знак, до 1-го будинку і робить Левів чарівними. Венера в одному будинку - це коли ми відчуваємо, що самооцінка піднімається, відчуття цінності, що вас цінують, що вас люблять. Марс буде там же, у вашому знаку Лева, це означає, що з 6 червня ви стаєте магнітом для інших, до вас притягуватимуться, Вам дзвонитимуть, з Вами хотітимуть зустрітися. Так користуйтеся цим, щоб з кимось переговорити. Венера буде дуже довго у вашому знаку Лева – цілих чотири місяці до 10 жовтня. Але в липні Венера буде ретроградною (з 23 липня по 4 вересня) Вже цього місяця з 20 червня Венера почне пригальмовувати. З 20 червня вже починається так званий тіньовий період Венери, коли вона вже не така сильна, вона слабшатиме. Венера - це ще й гроші, не лише кохання. Можливо, у відносинах якийсь період очікування або гроші починають затримуватися. У жодному разі не плануєте з 23 липня по 4 вересня шлюб, пластичні операції та уколи, фінансові інвестиції.

12 червня Меркурій входить до вашого 11 будинку, будинку майбутнього, планів і ви вже можете планувати. Це чи розмова важлива з вашими друзями, чи якась група однодумців, колектив.

12 червня Плутон, планета трансформації, планета, яка з 24 березня була у вашому секторі відносин, партнерства, там щось змінювала в плані вашого шлюбу, або відносин. Плутон йде назад туди, де він був цілих 15 років. Входить до вашого 6 будинку гороскопа - сектор роботи та здоров'я. Він залишиться там на 7 місяців до 22 січня 2024 року. Вам належить завершити питання, пов'язані з роботою, з кар'єрою, з бізнесом, з бізнес-партнером або навіть судові розгляди. Або це пов'язано зі здоров'ям. Можливо, ви вирішите протезуватись і Вам потрібно буде ще пів року ходити до лікаря. Або проходити детокс, оновлення організму, або ви візьмете аскезу до Нового року без цукру, без кави, без алкоголю. Найкрутіше до речі рішення, позбутися чогось по шостому будинку - це порятунок від шкідливих звичок. Ще 6 будинок – це проблеми, і Плутон може повернутися для того, щоб їх вирішити.

17 червня Сатурн розгортається у ретроградний рух. Він знаходиться у вашому 8 будинку - фінансів. Сатурн - планета роботи, дисципліни, відповідальності, навантаження та перешкод. Сатурн уповільнює свій рух і до 4 листопада йтиме назад у секторі фінансів. А це говорить про те, що вам потрібно буде погашати якийсь кредит, повертати борги, сплачувати податки. Можливо, це поділ майна, аліменти, очікування спадщини. 8 будинок ще це у нас психологічний будинок - це може бути навчання психології, управління, кризового менеджменту. Це може бути не ваш, а ваших родичів чи партнера.

18 червня Молодий місяць у вашому 11 будинку гороскопа, будинку майбутнього, планів, мрії. У вас 18 червня з’являться нові плани, нове бачення, нова мета. Може, ви братимете участь у якомусь семінарі, конференції, може бути навіть онлайн, тому що 11 – будинок інтернету. Також це будинок друзів. Друзі Вас можуть з кимось познайомити, чи нові друзі з'являться, нове оточення, нові однодумці.

20 червня починається тіньовий період Венери, Венера уповільнює рух. Венера розгорнеться наступного місяця, якщо у вас асцендент з 12 градусів по 28 градусів Лева, або якщо у вас день народження з 4 по 21 серпня. Ось період ретроградної Венери на вас подіє сильніше і ви готуєтеся.

22 червня Сонце входить до вашого дванадцятого будинку гороскопа. 12 будинок це усамітнення, ізоляція.

28 червня Меркурій входить 12-й будинок, до Сонця. Меркурій у дванадцятому будинку – це спілкування дистанційне чи робота дистанційна. І сонце – теж робота дистанційно.

30 червня Нептун, який знаходиться у 8 будинку фінансів, у вас він теж розвертається у ретроградний рух та починає повертати у минуле до 6 грудня. Тобто три планети у нас:

Плутон у секторі роботи, а Сатурн та Нептун у секторі грошей та фінансів йдуть назад.

І дуже здорово виходить, що вся друга половина червня переглядає все, що стосується бізнесу, роботи, доходів, фінансів. Як ви заробляєте, чим ви заробляєте, може міняти якусь стратегію. І він до 6 грудня. Це також може бути очікування суми, рефінансування вашого кредиту, це можуть бути гроші партнера або бізнес-партнера, Гроші чоловіка, дружини, партнера, партнерки, чужих грошей. Також це можливо навчання психології. Нептун маємо ще й медикаменти. Нептун по 8 будинку хороший час від чогось звільнитися, від шкідливих звичок, від залежності взяти аскезу.

Юпітер, планета удачі, подарунків. У нас зараз у червні він у знаку Тельця, а Телець для Лева - це 10 будинок. Звичайно, це сектор успіху, досягнень, кар'єри. І Юпітер у вас там у десятому будинку, тому все, що стосується досягнення мети, гордості за себе, репутації, розширення свого впливу у світі. Ви можете рекламувати себе, показувати, у вас якісь публічні виступи будуть. Не тільки червень, Юпітер у вас там цілий рік.

Новини по темі