Гороскоп на червень 2023: що чекає Раків у перший місяць цього літа

Гороскоп на червень 2023 Рак — 1+1
Freepik

Гороскоп для Раків на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для Раків на червень 2023 року від Анжели Перл

4 червня Повний місяць буде у вашому 6 будинку гороскопа — це робота та здоров'я. В цей період настане яність, кульмінація в певних справах. Очікуйте на новини, які вплинуть на хід подій у вашому житті. Важливо зайнятися здоров'ям.

6 червня Венера входить у ваш 2 будинок гороскопа — це гроші та самоцінність. До 10 жовтня очікуйте отримання прибутку, можливо, з'являться нові джерела доходів. Марс також у другому домі, тому це вдалий період для здійснення покупок.

12 червня Меркурій переходить у 12 будинок. Можливо, доведеться багато спілкуватися онлайн, їздити у відрядження. Цього ж дня Плутон, планета криз, повернеться у ваш сектор стосунків, а отже, доведеться пройти кармічний урок в особистому житті або на роботі.

17 червня Сатурн, планета відповідальності, кордонів, перешкод, розгортається в ретроградний рух у вашому 9 будинку гороскопа і пробуде там до 4 листопада. У цей період можуть загальмуватися процеси переїзду, весілля, юридичних питань. Це час завершення справ, проєктів, ухвалення рішень.

18 червня Молодик опиниться у вашому 12 будинку гороскопа. Ви будете спілкуватися з кимось із-за кордону. Можливо, доведеться усамітнитися, щоб зайнятися навчанням, роботою чи лікуванням.

22 червня Сонце входить у ваш знак Рака, розпочинаються ваші дні народження. До вас прийде енергія, а отже справи у вашому житті складатимуться вдало.

28 червня Меркурій також входить у ваш знак Рака. Це прекрасний період для реалізації ідей. Записуйте все, що спадає на думку, ставте цілі і приступайте до їх досягнення. Очікуйте на нові знайомства і спілкування. 

30 червня Нептун у вашому 9 будинку гороскопа розгортається в ретроградний рух. До 6 грудня загальмуються питання, пов'язані з навчанням, роботою, подорожами. Водночас це чудова можливість підготуватися до реалізації творчого потенціалу. 

Новини по темі