Гороскоп на липень 2023: що чекає Овнів у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Овен — 1+1
Freepik

Липень стане доленосним для Овнів!

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

Гороскоп для Овнів на липень 2023 від астролога

3 липня Повня пройде у вашому 10 домі гороскопа. Десятий дім пов'язаний із цілями, досягненнями і кар'єрою. Повний місяць у цьому домі може принести ясність і розуміння того, куди рухатися далі у вашому житті. Це може бути пов'язано з професійними змінами, такими як звільнення, зміна роботи або бізнесу, зміна статусу або навіть народження дитини.

11 липня Марс переміщається у ваш 6 дім, який пов'язаний з обов'язками, роботою і здоров'ям. Ви будете активні у вирішенні проблем і виконанні обов'язків. Однак будьте обережні, оскільки Марс може викликати конфлікти й агресію. Можливі конфлікти на роботі, звільнення підлеглих або навіть медичні процедури.

12 липня Меркурій входить у ваш 5 дім, який пов'язаний із задоволеннями, любов'ю і творчістю. Це може призвести до нових знайомств, романтичних стосунків, участі в хобі або навчання. Також можлива поява новин про дітей або радісних подій у цій сфері.

17 липня Молодик пройде у вашому 4 будинку сім'ї та нерухомості. Можливо, ви зміните місце проживання, купите квартиру або ж у вас з'являться нові члени сім'ї.

З 18 липня і протягом півтора року Північний вузол (раху) перебуватиме у вашому 1 домі. Цей період стане доленосним. Він торкнеться вашого особистого розвитку, способу життя, стосунків з іншими людьми і зовнішнього вигляду.

23 липня Венера, планета любові, краси, фінансів і цінностей, розгортається в ретроградний рух. У цей період не рекомендується одружуватися або проводити операції і процедури, пов'язані з красою. Допустимі незначні зміни зовнішності: стрижка, фарбування волосся, манікюр. Серйозні процедури краще відкласти до 4 вересня. Повернення до раніше улюблених хобі може бути корисним. Також можлива переоцінка любові до себе і своїх цінностей.  

29 липня Меркурій входить у ваш 6 дім гороскопа, що може призвести до зайнятості, пов'язаної з документами, спілкуванням і роботою. 

Кармічний вузол входить у ваш знак, що робить цей місяць важливим для вас. Фокус буде на вас, ваших стосунках і ухваленні рішень. Ретроградна Венера допоможе вам визначити цінності й вибрати, що залишити в майбутньому житті, а що залишити позаду.

Новини по темі