Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Козорогів в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Козоріг
Freepik

Гороскоп для Козорогів на листопад 2023 від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козорогів у листопаді 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2023 Терези: яких змін чекати в останній місяць осені

4 листопада Сатурн опиниться у вашому 3 домі друзів та родичів. Питання у справах родини вирішаться. Робота в колективі стане приємнішою. Продовжите навчання. Можлива покупка транспорту. Повернетеся додому, якщо зараз знаходитеся в іншому місці. Медійна активність буде плідною. Старі навички стануть у пригоді. Дочекаєтеся юридичних документів.

Венера 9 листопада входить до вашого 10 будинку досягнень. Отримаєте гарні новини щодо роботи. Ваша посада стане вищою. У колектив прийде нова керівниця. Популярність зросте. Зміна статусу може полягати в одруженні чи народженні дитини.

11 листопада Меркурій входить до вашого 12 будинку ізольованості. Будете таємно з кимось спілкуватися. Вас зацікавить езотерика. Познайомитеся під час подорожі. Розмови онлайн стануть частиною вашої рутини.

13 листопада Молодий місяць у 11 будинку майбутнього та мрій. Ви придумаєте план, як втілити свою мрію, якому присвятите 2 роки. Крок за кроком своєї мети. Оточення зміниться. Ймовірні нові пристрасні стосунки. Станете організатором команди.

До 23-25 листопада Сонце, Меркурій і Марс також у 12 домі. Можливо, потрібно буде відвезти батька до лікарні. Поїдете до санаторію або просто у подорож. Сприятливий час для благодійності та фізичної активності. Будете працювати наодинці. Позбудетеся всього лишнього.

27 листопада Повний місяць у 6 домі роботи. Повня висвітить робочі питання. Ви зміните місце роботи. Тверезо оціните ситуацію. Проблеми зі здоров'ям стануть очевидними. Гарний час для покращення режиму та відмови від шкідливих звичок.  

Як приготувати круасани з шинкою та сиром, дивіться у "Сніданку з 1+1":

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі