Гороскоп на листопад 2023 Терези: яких змін чекати в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Терези
Freepik

Гороскоп для Терезів на листопад 2023 від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терези у листопаді 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2023 Діва: яких змін чекати в останній місяць осені

4 листопада Сатурн опинеться у вашому 6 домі роботи та здоров'я. Перепони на шляху зникнуть. Ви знайдете нову роботу. Очікуване підвищення станеться у листопаді. Ваша дієта та утримання від чогось принесуть гарні результати. Завершиться щось, що почалось навесні. Будуть повтори ситуацій та тем з березня. 

Венера 9 листопада входить до вашого 1 будинку зовнішності. Ви розквітнете та будете випромінювати позитивну енергію. Можлива зміна іміджу. У ваше життя прийде кохання. Ймовірне успішне бізнес-партнерство. Зверніть увагу на ваше тіло та здоров'я.  

11 листопада Меркурій входить до вашого 3 будинку спілкування. У вас з'явиться новий колектив. Багато нових ідей виникатимуть у вашій голові. Оформлення документів не уникнути. Друга частина листопада буде насичена комунікаціями.

13 листопада Молодий місяць у 2 будинку грошей. З'явиться нове джерело доходу. Фокус наступних двох років буде зміщений на фінанси. Можете почати щось колекціонувати. Нова важлива людина ввійде у ваше життя. Отримаєте якусь допомогу. 

До 23-25 листопада Сонце, Меркурій і Марс переходять також у сектор спілкування та комунікацій. Ви станете темою багатьох розмов. Почнете вести власні курси, когось навчати. Можлива поїздка та зміна транспорту. 

27 листопада Повний місяць у 9 домі подорожей та інших культур. Зустрінете іноземця. Юридичні справи вас переслідуватимуть. Буде робота з іншими мовами та чужими культурами. Отримаєте сертифікат чи диплом. 

Як організувати робоче місце за правилами фен-шуй, дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить щодня з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube:

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі