Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Стрільців в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Стрілець
Freepik

Гороскоп для Стрільців на листопад 2023 від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Стрільців у листопаді 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2023 Терези: яких змін чекати в останній місяць осені

4 листопада Сатурн опиниться у вашому 4 домі родини. Буде прогрес у родинних питаннях та нерухомості. Знайдете омріяне житло. Ремонт нарешті закінчиться. Прийдуть документи, на які давно чекали. Можливий переїзд та народження дитини.  

Венера 9 листопада входить до вашого 11 будинку майбутнього та мрій. Поставте собі мету та почніть йти до неї. З'явиться нова подруга, станете частиною нового колективу. Будете організовувати якийсь захід. На вас очікують нові знайомства. Онлайн робота принесе гроші. Отримаєте гарний результат.

11 листопада Меркурій входить до вашого 1 будинку зовнішності. У вас буде багато спілкування та знайомств. З'являться нові ідеї. Ви будете виступати на публіці.

13 листопада Молодий місяць у 12 будинку далеких земель та ізоляції. Ймовірна поїздка до санаторію. Переїдете до нового місця. Будете працювати в ізольованому місці. Сприятливий час для фізіотерапії та спа-процедур. Ви заглибитеся в себе, почнете психотерапію. Сприятливий час для енергетичного відновлення. 

До 23-25 листопада Сонце, Меркурій і Марс переходять у знак Стрільця. Сонце у вашому знаці наповнить енергією. Ви будете активними та рішучими. 

27 листопада Повний місяць у 7 домі стосунків та партнерства. Можливе розставання чи розлучення. У вас буде колаборація. На вас очікує підписання контракту. У вашого чоловіка чи дружини станеться важлива подія. 

Як підібрати парфуми на зиму, дивіться у "Сніданку. Вихідний":

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі