"Говорить Суханов": донька, дружина та мама Кузьми Скрябіна у відвертому інтерв'ю для авторського проєкту ведучого 1+1 Олексія Суханова

 Інтерв‘ю з донькою, дружиною та мамою Кузьми Скрябіна у авторському проєкті Олексія Суханова

Чим здивує новий епізод авторського проєкту Олексія Суханова на YouTube?

Поділитися:

Олексій Суханов, ведучий нового ток-шоу Говорить вся країна”, над яким працює телеканал 1+1, у власному YouTube-проєкті «Говорить Суханов» публікує новий випуск, присвячений Кузьмі Скрябіну та його жінкам: доньці, дружині та мамі. Уперше за багато років дочка Кузьми Скрябіна Марія-Барбара погодилась на велике інтерв'ю. Також Олексій взяв інтерв'ю у дружини Кузьми Світлани Бабійчук та мами Ольги Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букет бавовни, торт і улюблене худі: велика телеродина 1+1 привітала з днем народження нового колегу Олексія Суханова

Суханов та дружина Кузьми

У перші частині випуску, присвяченому Кузьмі Скрябіну, його "жінки" розповіли, як для них почалась війна, а також поділилися спогадами про чоловіка, батька та сина.

"У перші дні війни на цвинтарі (де поховано Кузьму - прим.) було пусто. Коли я прийшла, я стала біля цього мармуру і попросила: "Дай нам сили це пережити і дай нам сили мудрості, терпіння. Я проплакала майже годину і прийшла звідти з розумінням, що нам далі робити", — розповідає дружина Кузьми Світлана.

Суханов та дружина Кузьми

Світлана показала перші квартири, де вони мешкали із Кузьмою після переїзду до Києва, розповіла про їх нелегкий шлях, зізнавшись, що спочатку чоловік був більш відомим, ніж забезпеченим. Світлана розповіла, що одну з найбільших своїх мрій — побачити світ, вони втілювали у життя постійно. За кермом авто. 

Суханов

Олексій Суханов

Суханов

Донька Кузьми Марія-Барбара за освітою дерматовенеролог, нині працює у Києві косметологом. До слова, дівчина не лишала Україну під час повномасштабного вторгнення, хоча неодноразово мала змогу. Багато прихильників батька пропонували різні варіанти, навіть купити квитки. Лише на тиждень Барбара із мамою Світланою виїздила за кордон, і то — у справах. Перші ж місяці вони усі провели у Львові:

"Я кожен день чекала, щоб повернутись додому, до Києва. Тільки у Києві я почуваю себе вдома. Я не хотіла нікуди виїжджати з України".

Дівчина пригадала найтепліші спогади про тата, прогулялась разом з Олексієм Сухановим вулицею, де вони завжди любили гуляти з Кузьмою — на Воздвиженці у Києві. Разом зайшли до кафе, у яке постійно ходили Барбара з татом, у якому вона не була вже 13 років. Барбара показала свого чоловіка Віктора та зізналась, що є риси, у яких він схожий на тата, особливо — цілеспрямованість.

Суханов та донька Кузьми

Мама Кузьми, українська письменниця Ольга Кузьменко показала Олексію Суханову підвал, де вони провели перший місяць повномасштабного вторгнення у Львові. Особливо страшно було, коли бомбили Яворівський полігон, згадує пані Ольга. Разом з ведучим Олексієм Сухановим та помічнице Ольга приготувала свої фірмові голубці та показала дитячу кімнату, де зростав Кузьма. Разом вони переглянули дитячі світлини Кузьми: 

"Він казав — треба жити сьогодні, бо не знаєш, яка буде твоя фотографія останньою".

Суханов мама Кузьми

Нагадаємо, у форматі журналістського розслідування автори проєкту "Говорить вся країна" розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту. Місія ток-шоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Виробництвом проєкту займається команда продюсера Акіма Галімова. 

Новини по темі