Грошові виплати від Міжнародних організацій: коли і кому прийде допомога, як перевірити статус заявки

Фінансова допомога від міжнародних організацій: коли будуть виплати
Facebook єДопомога

Коли українці, які подали заявки, можуть чекати на виплати від міжнародних організацій?

Поділитися:

Українці, які постраждали від війни, можуть подати заявку та чекати на виплати від ряду міжнародних організацій. Проте багатьох цікавить питання, коли і кому чекати на грошову допомогу та як перевірити статус заявки? Про це повідомили у Мінсоцполітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні вдвічі збільшать компенсацію за прихисток переселенців: на скільки та кого це стосується

►Рішення щодо надання допомоги та сум виплат приймають міжнародні організації. На їх запит Мінсоцполітики формує перелік заявок згідно із запитуваних соціальних категорій, в пріоритеті є найнезахищеніші верстви населення: люди з інвалідністю, багатодітні родини, малозабезпечені родини тощо.

►Час отримання виплати залежить від того, як швидко міжнародна організація прийме рішення щодо здійснення виплати відповідній категорії населення. Чекайте смс повідомлення від міжнародної організації або перевіряйте статус заявки на платформі єДопомога.

►Для перевірки статусу заяви на платформі єДопомога достатньо натиснути на кнопку “Перевірити статус заявки” внести ті дані, що були зазначені, та натиснути “Перевірити статус”. Таким чином ви отримаєте зворотній зв'язок від платформи єДопомога. Заявнику про результати розгляду заяви платформою єДопомога не повідомляється. Тож статус заявки треба перевіряти самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6660 грн допомоги: хто з українців може отримати та як подати заявку

Дивіться відео про модульні будинки для переселенців:

Новини по темі